2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست
با سلام خدمت مدیر گرامی...من اصلا دیگه نمیتونم مثل سابق از نی نی سایت استفاده کنم....مشکل از چیه؟ چرا نی نی سایت اینجوری شده

تاپیکای مورد علاقه بزن رو این نوشته من

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
من حدود ۹ ساله که عضو نی نی سایت هستم ولی تا به حال چنین مشکلی نداشتم....اصلا نمیتونم تایپیکهای مورد علاقه ام رو پیدا کنم....بخش عمومی و آشپزی و زیبایی و....پزشکی

عمومی

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حدود ۹ ساله که عضو نی نی سایت هستم ولی تا به حال چنین مشکلی نداشتم....اصلا نمیتونم تایپیکهای مورد علاقه ام رو پیدا کنم....بخش عمومی و آشپزی و زیبایی و....پزشکی

آشپزی

پزشکی

زیبایی

تبادل نظر رو بزنی همه چی همون جاست

براتون گزینه حذف میذاریم خودتون بعدا ببندین

عذر ميخوام ولي الان ضروريه كه حذف بشن يا اينكه واسه پستهامون گرينه حذف بزاريد يا الان خودتون واسم حذف كنيد تاپيك رو😘😘

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ

بر گردم ایشالا دیگه نمی زنم تاپیک چون افرادی که حسادت دارند یا مخالف نظر ما هستند سریع میان گزارش می زنند و بسته می شود کاربریمون  خواهشا این گزینه گزارش رو حذف کنید

بازم لطف کنید ممنون می شوم برگردونین کاربری ام رو 

مژگان مامان علی جون

فعلا با همین کاربری باش چک کردن کاربریت زمان میبره ، خب باید بر خلاف قانون سایت تاپیکی نزنید فقط دلیلشون تاپیک ساپورتتون نبود

سلام وقتتون بخیر من دیشیب ی تاپیک زدم ک بیاین عکس تیپمونو بذاریم 

اصلاااااا فکرشو نمیکردم پربازدیدترین ترین باشه ک همش پایین صفحه ست😩عکس تیپ منم اول صفحه اصن حااااالم خرابه دیشب تاصبح خوابم نگرفته فک میکردم ی تاپیک سرگرمیه میپره میره

حداقل ک اختیار عکس خودمو ندارم پاکش کن توروخدا تاپیکو بترکون

فک کنم دوسه مورد دیگه هم باشن ک عکس گذاستن عکسشون مونده و ناراحتن

توروخدا حذفش کن حااااام بده😭😭

منه خیرندیده خواستم ب تقلیداز تاپیک دلی ک زده بود منم عکس بازی بزنم ولی غلط کردم بترکونش😭😭

دوست جونا دوساله منتظرم توروخدا برام دعاکنید و صلوات بفرستین امسال مامان بشم😥😭😭