2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست

موافقم دوست عزیز برای اینکه سایت با کیفیت تر بشه بایستی بعضی از این موردها رو حذف کرد.

تور لحظه آخری کیش تور قشم تور تایلند

تور کیش http://xn----4mcbuhcsd6mvade17j9n.com/ تور مشهد http://xn----4mcbuhcsd6mvade17j9n.com/mashhad-tour/ https://thailandtor.com/ تور تایلند
میخام نام مستعارمو عوض کنم چ کنم

تغییر نام نداریم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد اطلاعات کاربری رو ویرایش کرد.مثلا من امضا ندارم، دوست داشتم برای خودم بسازم ولی نشد.حتی نتونستم نام کاربری مو تغییر بدم.اگه میشد ارسال عکس هم داشته باشیم خیلی بهتر بود.

جز اسم مستعار و اسم کاربری بقیه چیز ها ویرایش میشه ، یک کم باهاش کار کن متوجه میشی عکس میتونی بذاری باید بری اینجایزن رو این نوشته ابی

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام.یه دوستی ازم خواسته اینو بهتون بگم:الان چند ماهه نمیتونم وارد سایت شممبشه به نی نی یار بگین کاربریمو وصل کنه ممنوننام کاربری ألوی ترشaloyetorsh@gemil.com

سلام براشون تاییدیه فرستادم بزنه رو لینک وارد بشه بره اطلاعات کاربری رو بزنه اسم مستعارو بنویسه ثبت رو بزنه

خانمهای نی نی سایت منو می شناسن و این مورد خواهشا رفع کنید چون واقعا ناراحت کننده است من یه تاپیکی گذاشتم در مورد ساپورت نظر خواهی که نظرتان چیه بعد یه نفر میاد می زنه مشکوک و بلافاصله عدم تائید آخه اصلا اون خانمی که اینو نوشته منو نمی شناسه اصلا یه بارم تاپیکهامو نخونده که بیاد همچین چیزی بگه و بخاطر حرفش منو عدم تائید کاربری بزنند لطفا تائید نمائیدمژگان مامان علی جون

شما قبلا هم دو تا کاربری به اسم مژگان مامان علی داشتین؟ که قطع شد؟

سلام نی نی یارلطفا کاربری دوم منو که بخاطر تغییراسم ایجاد کردم رو فعال کنید میگه ایمیل تایید نشده

سلام اسم کاربری و ایمیل رو بده

سلام ورژن قبلی سایت، قسمت موضوعات مورد علاقه من مینوشت چندتا پیام جدید هر موضوع داره و موقع باز کردن اون موضوع، از اخرین پستی که خونده شده بود شروع میشد.ولی الان  چیزی نمی مینویسه که چند تا پیام جدید هست و صفحه اول هر موضوع میاد.راه حلی برای رفع این حالت وجود دارد؟

درست میشه

واقعا هم نباید روی حرف یک نفر که میاد تو تاپیک من نظر می ده دسترسی رو قطع کنین خواهشا این مورد را هم بررسی قرار بدین چون واقعا نی نی سایت بهترین سایتی است که خانمها جمع می شوند دور هم و باعث خشنودی ما است و گزارش زدن بهتره طوری بشه که یه فردی که از یک موضوعی مطابق سلیقه اش نیست نباید گزارشش اثر داده بشه مثلا من زدم نظرتون راجع به ساپورت و ایشون اینطوری برخورد کرده بوده سپاس بیکران از سایت بی نظیرمون و مجموعه نی نی یارهای عزیز نی نی سایت عزیز

واقعا هم نباید روی حرف یک نفر که میاد تو تاپیک من نظر می ده دسترسی رو قطع کنین خواهشا این مورد را هم بررسی قرار بدین چون واقعا نی نی سایت بهترین سایتی است که خانمها جمع می شوند دور هم و باعث خشنودی ما است و گزارش زدن بهتره طوری بشه که یه فردی که از یک موضوعی مطابق سلیقه اش نیست نباید گزارشش اثر داده بشه مثلا من زدم نظرتون راجع به ساپورت و ایشون اینطوری برخورد کرده بوده سپاس بیکران از سایت بی نظیرمون و مجموعه نی نی یارهای عزیز نی نی سایت عزیز

یه نفر نبوده چون ما قطع نکردیم با گزارش قطع شدی ، گزارش هم با یه نفر دو نفر نیست ، گفتین کاربری قدیمی هم داشتین؟ ایمیل و اسم کاربری اون رو بدین

یه نفر نبوده چون ما قطع نکردیم با گزارش قطع شدی ، گزارش هم با یه نفر دو نفر نیست ، گفتین کاربری قدیمی هم داشتین؟ ایمیل و اسم کاربری اون رو بدین

اون رو عزیز ایمیلم رو یادم نیست پسوردش رو ایمیل قدیمی ام بوده که اصلا وارد نمی شه ایمیلم اسم مستعارش رو دقیق یادم نیست مژگان مامان 

خب حالا آخه گزارش زده اند الکی که نمیشه گزارش زد لطفا بررسی کنید و برام فعال کنید خواهشا قطعا گزارش ناصحیح بوده اگر اینطوری باشه هر کی با هر کی بده می تونه با چند تا کاربری بیاد و گزارش بزنه حداقل باید بررسی بشه تاپیک های منم ببینید مشخصه که هیچ چیزی نیست که بخوان گزارش بزنند اگر اینطوری باشه دیگه کسی تاپیک نمی تونه بزنه چون براش گزارش می زدند خواهشا بررسی و فعال کنید مجددا من رو می شناسن خانمهای نی نی سایتی هم بازم ممنونم 

خیلی ها هم اومدن بارها ازم عذرخواهی کردند چون فکر می کردند من خانم نیستم و ازم حلالیت خواستن

بازم ممنون می شوم که مجددا فعالش کنید با توجه به توضیحات چون کاملا مستدل هست مژگان مامان علی جون

بررسی میشه پست ها و تاپیکاتون فقط زمان میبره