کاربران عزیز این تاپیک ایجاد شده است تا کاربران هر گونه مشکل در خصوص مشکلات فنی کاربری خود دارند به اینجا مراجعه کرده و مسائل خود را ارسال کنند. و از ایجاد تاپیکهای متفرقه جلوگیری کنند. به غیر از اینجا می توانید در تماس با ما یا به شکل پیغام خصوصی با من در تماس باشید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مواردی که به نظر من میرسه:1. گزینه خواندم حذف شه2. محدودیت زمان حذف و ویرایش پست برداشته شه3. امکان حذف تاپیک باشه4. موضوعات مورد علاقه که مشکلاتش زیاده ،مثلا تعداد پستای جدید نمایش داده بشه،موضوعاتی که تازه تبادل نظر میشه داخلش بیاد بالا،وقتی موضوع مورد علاقه رو باز میکنیم از صفحه اولش نیاد5. لایکها مثل ورژن قبل شن که بشه فهمید کدوم پست رو کی لایک کرده ،در ضمن بشه لایک بقیه رو هم دید6.تغییر رنگ سایت
این موارد رو داخل تاپیک خانم تهرانی فراخوان عید تا عید بگو
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه
سلاممن بعد از کلی تلاش و سرو کله زدن با سایت نتونستم کاربری قبلیم رو داشته باشم و مجبور شدم کاربری جدید بسازم...خانم تهرانی واقعا ازتون ممنونم که برام وقت گذاشتین و راهنماییم کردین,ولی خب موفق نشدم کاربریم رو احیا کنم...سوالم اینه اون کاربریم چی میشه؟اگه ازش استفاده نشه خودبخود قطع دسترسی میشه یا نه؟!
سلام ایمیلت رو چک کن ببین الان میتونی وارد بشی اونجا توضیح داده شده
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه