2777
2789
عنوان

ساندویج برای مدرسه

319 بازدید | 15 پست

خانما ساندویج برای مدرسه چی پیشنهاد میدید فقط بودار نباشه. 

من برای پسرم ساندویج سالاد الویه میزارم باهاش سیر میشه ولی  با نون پنیر سیر نمیشه میاد خونه خیلی گشنشه. و این چند ماهه هم مریض بود خیلی لاغر شده تازه اشتها باز کرده واسه این میخوام براش هرروز ساندیج بزارم یکمم وزن بگیره

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساندویچ مرغ....ناگت....فلافل...بودار نیستن خودت توخونه درست کن بده ببره

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
نون پنیر گوجه خیار

اون و میزارم غیر از این..  غذا باشه 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

برات مهم نباشه بوداره یا نه بزار بچت جون بگیره 

تخم مرغ ابپز با گوجه و خیارشور 

کوکو سبزی با گردو 

فیله مرغ ریش ریش با کاهو و سس و گوجه و مخلفات 

سیبزمینی سرخ کرده با هر سسی که دوست داره 

مواد ماکارانی تو نون باگت 

برات مهم نباشه بوداره یا نه بزار بچت جون بگیره  تخم مرغ ابپز با گوجه و خیارشور  کوکو سبز ...

چرا مهم نباشه..اومدو کسی دلش خواست  هزار دلیل هست ک‌نتونه بخوره بچه ی دیگ و دلش بمونه پیش این غذا

برات مهم نباشه بوداره یا نه بزار بچت جون بگیره  تخم مرغ ابپز با گوجه و خیارشور  کوکو سبز ...

بخاطر بچه های دیگه میگم دلشون نخواد

کلا باید شاما نونی بپزی ک صبح ببره 

مشکلی نیست خیلی لاغر شده نسبت به همکلاسیهاش خیلی ریزه

به نظرتون میشه تو خونه همبرگر درست کرد ولی بو نداشته باشه😁