2777
2789
عنوان

مشکل سرعت سایت درحال بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 4605 بازدید | 99 پست
خانم تهرانی ، بنده یه پیشنهاد دارم ، چرا سرور نی نی سایت رو عوض نمی کنید ؟ اگر هزینه اون بالا میشه ، حق عضویت بگیرید از همه ، فکر نمی کنم ماهی 1000 تومن برای کسی زیاد باشه ، اما خوب داریم می بینیم که ، حداقل 1000 نفر هستند که در روز از این سایت استفاده می کنند! می تونید هزینه های سرور رو از حق عضویت بگیرید و لطفا ، در ذخیره کردن تاپیک ها محدودیت بذارید ، یعنی مثلا ، هر تاپیک فقط 10 صفحه از اون ذخیره بشه ، کلا این دیتا بیس شما احساس میکنم که ،خیلی داره می ترکه ! امیدوارم که تیم فنی ، عکس هارو دیگه توی دیتا بیس ذخیره نکرده باشن ! ممنونم از توجه شما ، من که شخصا حاضرم ، حق عضویت بپردازم ، اما امکانات سایت بهتر بشه ، مثل اینکه ، برای گذاشتن پست ها ، Editor بذارید تا متن ها جلوه بهتری پیدا کنه ، یا همین که سرور سایت رو به جایی انتقال بدید که سرعت بالاتری داشته باشه و احتمالا ، نرم افزار این سایت هم ، از اشکالاتی برخورد داره که بهنیه نیست !
نادیا سرکار خانووووووووووووووم نی نی یار و آقاااااااااااااااای زاهد هم که اصلا ارزش قائل نیستن و حاضر نیستن حداقل یه جواب بدن...میدونید تاحالا چندین باااااااااااااااااااار مطرح کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مشکلات نسخه موبایل رو تو تاپیکش میگیم دریغ از یه رسیدگی حالا نسخه موبایل به کنار من 8 ماهه دارم میگم پیامهای من ذخیره نمیشن الان لازمش دارم بعضیهاشو فقط اونایی که دوستانم میفرستن و من ریپلای میکنم هستن...به کی میگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هیچ کس جواب نمیده... نسخه موبایل گزینه ویرایش یا حذف پست نداره که اساسی تریننننننننننننننننن مشکل منه.... ________________ مشکل شما به بخش فنی ارجا داده می شود. به مشکلات فنی نسخه موبایل هم گام به گام رسیدگی میشه. من دونه دونه مشکلات رو به بخش فنی ارجا می دم و از شما می خوام که بررسی کنید ببینید این مشکل برطرف شده یا نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر مهربانآنلاین پست ها : خانم تهرانی ، بنده یه پیشنهاد دارم ، چرا سرور نی نی سایت رو عوض نمی کنید ؟ اگر هزینه اون بالا میشه ، حق عضویت بگیرید از همه ، فکر نمی کنم ماهی 1000 تومن برای کسی زیاد باشه ، اما خوب داریم می بینیم که ، حداقل 1000 نفر هستند که در روز از این سایت استفاده می کنند! می تونید هزینه های سرور رو از حق عضویت بگیرید و لطفا ، در ذخیره کردن تاپیک ها محدودیت بذارید ، یعنی مثلا ، هر تاپیک فقط 10 صفحه از اون ذخیره بشه ، کلا این دیتا بیس شما احساس میکنم که ،خیلی داره می ترکه ! امیدوارم که تیم فنی ، عکس هارو دیگه توی دیتا بیس ذخیره نکرده باشن ! ممنونم از توجه شما ، من که شخصا حاضرم ، حق عضویت بپردازم ، اما امکانات سایت بهتر بشه ، مثل اینکه ، برای گذاشتن پست ها ، Editor بذارید تا متن ها جلوه بهتری پیدا کنه ، یا همین که سرور سایت رو به جایی انتقال بدید که سرعت بالاتری داشته باشه و احتمالا ، نرم افزار این سایت هم ، از اشکالاتی برخورد داره که بهنیه نیست ! ___________________ در حال حاضر تیم فنی در حال اجرای برنامه هایی است که امیدواریم سرعت سایت رو بهبود بده
سلام خانم تهرانی ممنون که گفتین ولی وااااااااقعا کلافه شدیم همه حجم اینترنتمونو خورد داره 1سال میشه تیم فنی هم مثل اینکه سرعتشون کمه
خوم کرمانشانی فارسی نیه زاااااااانم....🥰
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1104874 ، خانم های هنرمند بیاین تو . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1105148 ، خانم های خوش ذوق بیاین تو .
خداوند به موسی فرمود : با زبانی دعا کن که گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!! موسی عرض کرد چگونه ؟؟؟ خداوند فرمود : به دیگران بگو برایت دعا کنن ! چون با زبان آنها گناه نکرده ایی .... برای هم دعا کنیم قطعا زودتر مستجابه . واسم دعا کنین و یک صلوات بفرستین واسم . ممنون .
cccc کسی اینجا میتونه بهم کمک کنه تا نام کاربری رو عوض کنم؟ _________________ شما باید به تماس با ما سایت مراجعه کنید و درخواست خود مبنی بر تغییر نام کاربری را ارسال کنید
2810