2777
2789
عنوان

بیچاره شدم، ابروم رف، کمک😭😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2116 بازدید | 55 پست

Clear History کن خب همیشه

بعدم اشکالی نداره آدم میخواد اطلاع داشته باشه 

یه جوری غیر مستقیم بگو بخاطر فیلمی که تازگی دیدی ذهنت راجع به ایدز درگیر بوده واسه همین سرچ زدی ولی غیرمستقیم بگو بدتر نشه

یه فیلم پیدا کن بگو اره اینو دیدم و قشنگه و فلان سر حرفو بازکن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 برو بگو گوشی دست دوستم بوده یا هم برو بهش بگو آخه داغون برو خودت گوشی بخر دیگه انقدر گوشی منو ن ...

😏😒😒😒

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

خخ منم یه بار تو سبد خرید د،یجی کالا چندمدل ک،ا،ندوم زده بودم که بعد تکمیل کنم سفارشو ، بعد یه روز داداشم گفت میخوام از دی،جی خرید کنم ، گوشیتو بده با برای تو بزنم ، خلاصه اونم خریدهاشو زد تو سبد خرید یهو رفت که چک کنه دید چندمدل ک،اندوم زدم برای سفارش 

یعنی قشنگ آب شدم 

بنده خدا گفت چیزه میگم من بلد نیستم ادامشو خودت انجام بده 😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

بنظر من بهترین دفاع حمله س 

برو بشین بگو فلان شبکه درباره ایدز میگفت 

چقدر من کنجکاو شدم 

رفتم سرچ کردم چه چیزا که ادم نمیخونه 

باز از تو مقاله ای که خوندم بخشای مختلفشو سرچ کردم ببینم صحت داره یا نه 

چه بیماری ترسناکیه ادم خیلیییی باید مراقب باشه 

هم جمع و جورش کردی که مامانت فکر نکنه چیز مخفی باشه 

هم اینکه بهش گفتی که نگران نباش من خودم ترسیدم حواسم هست 

خخ منم یه بار تو سبد خرید د،یجی کالا چندمدل ک،ا،ندوم زده بودم که بعد تکمیل کنم سفارشو ، بعد یه روز د ...

پشم هایش چ غریبانه در هوا می‌رقصیدند😐🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍
پشم هایش چ غریبانه در هوا می‌رقصیدند😐🤣

😂😂 

تا من باشم دیگه هر چی میخوام همون لحظه ثبت بزنم ، نذارم تو سبد بمونه ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻