2777
2789
عنوان

چیکارکنم 😧چرا من اینجورم

117 بازدید | 9 پست

سلام

چیکارکنم هیچکسی نتونه ناراحتم کنه من با کوچیک ترین چیز هم ناراحت میشم چیکارکنم خودمو اذیت نکنم 😔

امروز نامزدم البته عقد نیستیم دیشب از سربازی اومد قرار بود امروز بریم بیرون بهم گفت ببخشید مهمون داریم فردا میریم خیلی ناراحت شدم چون اولویتشون مهمون بود ن من😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم الان زنگ بزن مهمون دعوت بگیر فردا که زنگ زد گفت فلان ساعت اماده باش بریم بیرون بگو عزیزم ببخش ...

خیلی دلم براش تنگ شده ولی اون حس میکنم اصلا دلش برام تنگ نشده گفت فردا میریم 

اون وقت میفهمه دارم تلافی میکنم

خیلی دلم براش تنگ شده ولی اون حس میکنم اصلا دلش برام تنگ نشده گفت فردا میریم  اون وقت میفهمه د ...

میتونی طبیعی رفتار کنی و با خنده رویی جوابشو بدی و بعد بگی مهمون دارید که شک نکنه تلافیه

میتونی طبیعی رفتار کنی و با خنده رویی جوابشو بدی و بعد بگی مهمون دارید که شک نکنه تلافیه

اره اسی 

مثلا میتونی بگی دلم میخواست باهات بیام ولی نمیشه کمک مامانم هستم  

البته ک ب نظر من انتقام نگیری بهتره

اره اسی  مثلا میتونی بگی دلم میخواست باهات بیام ولی نمیشه کمک مامانم هستم   البته ک ب نظ ...

مرسی از همتون

ن عزیزم تلافی نمیکنم فردا میرمباهاش بیرون

ولی بهم بهش ناراحت شدم؟