2777
2789
بخدا قسم یه دفعه با شوهرم رفتیم دندانپزشکی میخواستم بپرسم قیمت ارتودنسی چقدر میشه رفت لپتابشو آورد ...

خاک تو سرش 😑😐

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه عزیزم، اگه قرار بود دستت اونجا بود، باید دستت میشکست، مگه صندلی دکتر روبروی سرتو نبود؟ هرجور فکر ...

مهم نیست هر طور دوست دار قضاوت کن  دستم کنار صورت بود فشار داد رفت پایین 😓

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓
خاک تو سرش 😑😐

بعد فکر کن این لپتاب دست یه خانم منشی شیک وپیک بود که آورد داد دست دکتر ...

خدایاااا توبه😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بعد فکر کن این لپتاب دست یه خانم منشی شیک وپیک بود که آورد داد دست دکتر ... خدایاااا توبه😆

خب پس منشیم از اونا بوده ....😶😆

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
خب پس منشیم از اونا بوده ....😶😆

اومدیم بیرون اصلا حرفشو نزدیم کلا توشوک بودیم  من فقط به منشی اونجا فکر میکردم که کنار این هیز هوسران ...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬