2777
2789

بچه ها گفت که با دستم دهنمو نگه دارم بعد اومد ک دندونمو روکش کنه دستمو داد کنار یجوری ک نفهمم اورد گزاشت حس کردم دستم لای پاش بوووودددد مطمن نیسمممم اخه ب دکتر نمیخورد ولی با دستش بزور دستمو میزد کنار ب بهانه اینکه دهنمو نگا کنه بعد حس کردم دستممم اونجاش بود باز مطمن مطمن نیستم ولی نمیدونم دلییلی داشت اخه دکتر خاست دتدونای چپمو روکش کنه اولش بعد ب من گفت سمت راست دهنمو نگه دارم اصن ربطی نداشت 😑ولی نمیدونم بنظرتون چی دکتره بالای ۴۰....۵۰ سال هستا😑😑

هرچی فکر میکنم باورم‌نمیشه ک اینکارو کرده نمدونم اخه دوستمم رفته بود باهاش انیکارو کرده بود اون گفته بود بم‌منم حساس شدم شک کردم باز شاید از قصد نبود

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چشمات بسته بود

نفهميدي دستت كجا رفت

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

قبلا دندانپزشک عاشق داشتیم حالا دندانپزشک متجاوز🤐🤐

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یا خدا من تا حالا ندیدم بگن با دست دهنتو نگه دار

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪
2810