2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یروزی منم مثل تو بودم اونی ک میتونه حالتو خوب کنه فقط خودتی بعدا ک خوب شدی میرسی ب حرفم

با قرص خوب شدین .؟ من سعی کردم بدون قرص خوب شم با مدیتیشنو این چیزا ولی نشد . افکار بیخود میاد تو ذهنم .

منم دقیقا یه روزی استرسی بودم 

خدا رو شکر با تمرین 

و هر روز گوش دادن پادکست و مطالعه 

و ورزش و... خوب شدم

مـریـم پلنگه🐯پلنگ چـش قـشنگه🐅 تو بی‌نظیری💪 وقتی که خودت هستی🐅🐯می خواهی راز قدرت مرا بدانی؟! هیچ وقت، هیچ کس، واقعا مرا دوست نداشت.....(غاده السمان)
با قرص خوب شدین .؟ من سعی کردم بدون قرص خوب شم با مدیتیشنو این چیزا ولی نشد . افکار بیخود میاد تو ذه ...

اره عزیزم حتما بخور منم پانیک داشتم حتی میترسیدم قرص و بخورم ولی به زور خوردم خدا روشکر حالم خیلی بهتر شد فقط نترس و قرص و بخور

من کارم از این حرفا گذشته . اوضام داغونه .

کارایی که دکتر گفت گوش بده 

وای هیچی مثل مشغول شدن به کاری نمیتونه حالتو خوب کنه 

هر چی بیشتر بیکار باشی بدتره

یه مهارت جدید یاد بگیر

مـریـم پلنگه🐯پلنگ چـش قـشنگه🐅 تو بی‌نظیری💪 وقتی که خودت هستی🐅🐯می خواهی راز قدرت مرا بدانی؟! هیچ وقت، هیچ کس، واقعا مرا دوست نداشت.....(غاده السمان)
اره عزیزم حتما بخور منم پانیک داشتم حتی میترسیدم قرص و بخورم ولی به زور خوردم خدا روشکر حالم خیلی به ...

منم قرص خوردم.حتی ترس داشتم از قرص ولی خوردم‌و‌الان خیلی بهترم.

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀