2777
2789
عنوان

اینهمه جهیزیه خریدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 87 پست
مث شوهرسابق من، منم داشتم جهیزیه میخریدم، سرویس پلاستیکمو گرفتم، برقیامو همشو گرفتم، کم کم داشتم میخ ...

کار اسی دقیقا مث کار شوهر سابق شماس

هی چیزاشو میکوبونه تو سر بدبخت😂

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم

اصلا قانونا جهیزیه با مرده.شوهر خواهرم وکیل هست اصلا نذاشت جهیزیه بخره چون حقوق خونده خودش عقیده اش بود که همه چیز با خودشه. من خودم وسایل آشپزخونه خریدم. اونم انقدر شوهرم بهم غر زد که چرا بابات رو تو خرج انداختی چرا چیزایی که واجب نبوده خریدی. 

خدایا مرسی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مث شوهرسابق من، منم داشتم جهیزیه میخریدم، سرویس پلاستیکمو گرفتم، برقیامو همشو گرفتم، کم کم داشتم میخ ...

من سره هرچي نمیگم فقط بهش گفتم که حواسش باشه و همیشه قدردان خونواده من باش چون با پول زحمت خریده شده اینا نه باداورده

نه موضوعی نبود همینجوری گفتم

خوب پس مقصر خودت بودی چرا کامل نمیکی اینقدر گفتی مثل تیر کردی تو چشمش اونم این در جواب گفته 

بهرحال هر کنشی واکنشی 

حالا تجربه شد که بجا صحبت کنی 

اول زندگی 

اصلا قانونا جهیزیه با مرده.شوهر خواهرم وکیل هست اصلا نذاشت جهیزیه بخره چون حقوق خونده خودش عقیده اش ...

چقدر شعور داشته شوهرت هرچي آدم بیشعوره گیر مامیفته تازه من مامانم کلی وسیله غیرضروری خریده حیف ما که گیر قدرنشناس ها افتادیم

والا من جهاز نداشتم کسی هم تا حالا بابت این موضوع حرفی بهم نزده  زنداداشم سه چیزایی داشت ولی م ...

نمیدونم انشاالله ☹️ عمم ک هر بار منو میدید به مامانم میگفت:"حالا مال پسره خدا رو شکر! مال تو دختره همیشه باید دنبالش بری ببینی کجاها میره با کی ... بلا سرش نیاد😑"خودشم جلوی من میگفتن. درسته مامانم میزد تو دهنش ولی بیچاره دختر عموهام از دستش زود ازدواج کردن😔 چون جهاز درست حسابی نداشتن میشنوم پشت سرشون چ ها میگن😢اعصابم خورد شده.

خوب پس مقصر خودت بودی چرا کامل نمیکی اینقدر گفتی مثل تیر کردی تو چشمش اونم این در جواب گفته  ب ...

قصدم این نبود که منت بزارم چون هردو ازین وسیله ها قراره استفاده کنیم قصدم این بود قدردان زحمات ماباشه

نمیدونم انشاالله ☹️ عمم ک هر بار منو میدید به مامانم میگفت:"حالا مال پسره خدا رو شکر! مال تو دختره ه ...

وقتی ازدواج کردی رابطه ات با فامیل کم کن 

چقدر بیکارن والا اقوام شوهر من تا حالا نپرسیدم چی آوردی چی نیاوردی 

مادرشوهرمم نپرسیده 

ماهم که خواهر شوهر بودیم برای عروسمون والا نپرسیدیم 

چقدر شعور داشته شوهرت هرچي آدم بیشعوره گیر مامیفته تازه من مامانم کلی وسیله غیرضروری خریده حیف ما که ...

شما هم زیاد بهش نگو باید میذاشتی همه چیز که تموم شد یک جا نشون بدی و غیر مستقیم بفهمونی که زحمت زیادی کشیده شده براش

خدایا مرسی  
قصدم این نبود که منت بزارم چون هردو ازین وسیله ها قراره استفاده کنیم قصدم این بود قدردان زحمات ماباش ...

عزیزم حرفت مصداق نیتت نبوده قرار نیست زوری کسی رو‌قدردان کنی 

قدردانی توی ذاته 

هرچند شما قدردان باشی همسرتم یاد میگیره که باشه 

بهرحال یاد باشه زبان سرخ سر سبز به باد میده 

خب کار اشتباهیه،طرف زده میشه، اخر میگه ن خودتو میخام ن جهازتو

دقیقا خیلی زشته

خوبه که اسی خودش قبول داره هی تکرارمیکنه.

خودشو فقط بی منت میکنه بااین کار

وگرنه هیشکی کور نیست نبینه چی خریدی فقط خودشو از چشم میندازه و شروع دعواهای زندگی میشه.

دقیقا خیلی زشته خوبه که اسی خودش قبول داره هی تکرارمیکنه. خودشو فقط بی منت میکنه بااین کار وگرنه ...

من ک تجربه کردم، خیلی نفس گیره لامصب

ک چی مثلا، برا خودت گرفتی، خودت میخای استفاده کنی، واسه آبروت گرفتی

دیگه گفتن نداره

شما هم زیاد بهش نگو باید میذاشتی همه چیز که تموم شد یک جا نشون بدی و غیر مستقیم بفهمونی که زحمت زیاد ...

چجور غیر مستقیم بهش بفهمونم اون همین جوریش که دیده من چه چیزهایی دارم میگه هیچی نداری 

چقدر شعور داشته شوهرت هرچي آدم بیشعوره گیر مامیفته تازه من مامانم کلی وسیله غیرضروری خریده حیف ما که ...

عزیزم خودت خیلی تکرار کردی

خودتو در نظر بگیر شوهرت برات یه مانتو بخره و هی وم به دیقه بهت بگه برات مانتو خریدم برات مانتو خریدم

اخر سر عصبانی میشی میگی میخام‌نخری دور از جونت خبرت خریدی اصن بردار برو نمیخامش یا باقیچی پارش میکنی.

خیلی زشته یه جیزیو هیییی چماق کنی بکوبی تو سر کسی

کار خوبی هم‌که میکنی بی منت انجامبده که بعدا عذابو زجر نکشی

همه ی ما هم جهیزیه خریدیم ولی نکوبیدیم تو سر شوهرمون.بخدا قسم ۲۰ سالمبود ولی این‌چیزا رو میفهمیدم که زیاد منت نذارم بگم چی خریدم فلان کردم چون میگفتم اگه زیاد بگم شوهرم لج میکنه میگه برو بابا مگه چی خریدی بعد بیشتر حالم گرفته میشه.

از الان دیگه هیچ نگو و به روش نیار

مبارکتون باشه به فکر زندگیه خوب و عالی باش

2810