2777
2789
عنوان

اینهمه جهیزیه خریدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 87 پست
خونه از خودش داره یا مستاجر هستید

یقین بدون ندارع مردایی که پولدار هستن اصلن براشون مهم نیست .شوهر من همه وسایل خودش گرفت یبارم نگفته میگه پول برا خرج کردن حالا هرکس داره میخره .تازه دوران رسیده ها اینجور نیش میزنن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بازم دمه اهل سنت گرم که رسم ندارن دختر یه قاشق ببره  اگه خودش اورد اورد نیاوردم هم مهم نیست د ...

منم ی دوست بلوچ داشتم میگفت رسم دایم طلا زیاد ب عروس بدیم پسرش ۶سالش بود۲کیلو طلا جمع کرده بود

خوش ب حال عروسش

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازین بدش اومد که هی بهش گفتم من خیلی چیز خریدم

والا یه جهیزیه معمولی از سرش هم زیاد بود

حیف زحمت پدرومادرت که بیفته زیر دست همچین آدمی که ارزشی هم براش قائل نیست.

کاش یه جهاز معمولی می بردی و پول اصافه رو تو حساب خودت نگه می داشتی و یه سرمایه ای می کردی عوضه خریدن خنزر پنزر اونم واسه آدم نالایق

ببخشید البته اینحوری گفتم به شوهرت

اونوقت من ک هیچ جهیزیه ای ندارم و امیدم ندارم بتونیم بخریم باید چکار کنم فکر کنم تا اخر عمرم مجرد بم ...

والا من جهاز نداشتم کسی هم تا حالا بابت این موضوع حرفی بهم نزده 

زنداداشم سه چیزایی داشت ولی ما اصلا نه پرسیدیم نه برامون مهم بود چی میاره نه در موردش حرف زدیم 

حالا یه خانواده درست و حسابی هم نصیب شما میشه 

یقین بدون ندارع مردایی که پولدار هستن اصلن براشون مهم نیست .شوهر من همه وسایل خودش گرفت یبارم نگفته ...

آفرین🙏👍

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

عزیزم شایدازنظرمن خوشت نیادولی ازقدیم گفتن هرعملی عکس العملی داردشایدزیادپیشش ازجهازت حرف زدی حرصش دراومده بجای این قهرواشتیابهش محبت کن باهاش خوب باش اونوقت میبینی خودش میاد میگه مهم تویی که توزندگیمی جهاز کم یازیاداهمیتی برام نداره همینم که آوردی ممنون.خدا پشت وپناهت

تو قانون مدنی خونه داشتن چی وظیفه مرده؟

موظفه تامین کنه حالا چ استیجاری چ خرید خونه پدرت خونه مال خودتون بوده میتونی زور کنی بخره چون ب شان خانه پدر باید برات رفاه فراهم کنه این حداقلشه

عزیزم خریدی دستت درد نکنه ولی توام کارت اصلا جالب نیست هی بگی خیلی چیز خریدم فلان کردم و منت بذاری و اینا

کلا دعوا کار درستی نیست

از هر بهونه ای استفاده میکنین دعوا راه بندازین

ینی چیز خریدناتونم باید بعدش دعوا کنین؟

بجای اینکه نگاشون کنین و ذوق کنین که دارید میرید سر زندگیتون میاین دعواها رو از همین اول شروع میکنین.

قراره برید زیر یه سقف اینجوری میخاین لجو لج بازی کنین؟

اون خودش‌میبینه چیز خریدی دیگه هی بهش نگو

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم

مث شوهرسابق من، منم داشتم جهیزیه میخریدم، سرویس پلاستیکمو گرفتم، برقیامو همشو گرفتم، کم کم داشتم میخریدم

اون قسطی ی یخچال ساید اسنوا26فوت خرید، قسطی بود و قسطشم باباش میداد

اینقدررررر این بشر ندید بدید بود ک منو دیوونه کرده بود ک ی یخچال30تومنی خریدم

یخچال30 تومنی خریدم

اگه نفس میکشیدم همینو میگف، میخندیدم همینو میگف، غذا میخوردم همینو میگف

حالا کلا ب دلایل دیگه بعد5سال جدا شدم، بی لیاقت

2810