2777
2789
عنوان

اینهمه جهیزیه خریدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 87 پست

اینایی که میان میگن قانون مدنی و فلان گفته مرد باید جهیزیه بده...

ینی همه ی ما که جهیزیه دادیم غلط کردیم؟؟؟؟

اسی هم مث ما همه

ینی چون خریده باید منت بذاره سر شوهرش و دعوا راه بندازه؟

ما میگیم زندگیشون به چالش نکشه و اسی الان قبول کنه کارش اشتباهه و تکرار نکنه که باز دعواشون بگیره.

قانوناتونو ببریت جاهای دیگه پهن کنید

الان توی این موقعیت جای قانونگزاری نیست

اسی بیشتر جری بشه برا دعوا کردن

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
عزیزم خودت خیلی تکرار کردی خودتو در نظر بگیر شوهرت برات یه مانتو بخره و هی وم به دیقه بهت بگه برات ...

مرسی عزیزم ولی من چون میدونم جهیزیم با چه سختی تهیه شده از حرفی که زده اینقد عصبانیم شاید اونم بقول شما حق داشته ناراحت شه باخودم میگم حالا که جهیزیم کافی و حتی زیاده ولی اگر کم هم بود شوهرم نباید اینقد شعورش پایین باشه که همچین حرفی ازدهنش بیادبیرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ولی من چون میدونم جهیزیم با چه سختی تهیه شده از حرفی که زده اینقد عصبانیم شاید اونم بقول ...

تو دیگه اصلا بهش نگو چی خریدی ببین خودش یه مدت بعد ببینه تو دیگه نمیگی خودش تشکر میکنه.

اصن این قضیه فقط برای شما نیست

همه ی ما اگر یه کار خوبی که انجام دادیمو هی به طرف بگیم اینکارو کردم اینکارو کردم آخر سر طرف عصبی میشه میگه چیکار کردی کاری نکردی میخاستی نکنی

پس بهتره همون اول که حرمت داریم چیزی نگیم.

الانم عیب نداره شما دیگه بحث جهیزیه و اینارو پیش نکش ببین خودش چجوری به روت میاره که چقد وسیله خریدی.

الان فقط حرفاش از لجه وگرنه خودش میدونه زیاد خریدی

باهاش لج نکن

همه شوهرا همینن

من قبلانا باشوهرم لج میکردم الان اصلا لج نمیکنم هم ارامش دارم هم به همه ی هدفام میرسم.شمام لج نکن ببین اونم عوض میشه

منم خیلی جاها خوندم که بعضی شهرها بیشتر جهیزیه با پسره

میدونم که جهیزیه با پسره

ولی الان که شما خریدی با گفتن این حرفا فقط شما بیشتر از شوهرت عصبی میشی

در صورتیکه ماهم همه خریدیم بخدا شوهر من حتی میگفت مبل راحتی نخر مبل سلطنتی بخر

که بخاطر شوهرم خریدم

لج نکردم باهاش

گفتم این وسط یکی باید کوتاه بیاد

من لج کنم اونم لج کنه زندگی خراب میشه

شاید اون بلد نباشه شاید درک این قضیه رو نداره بذار من داشته باشم.

میدونم که جهیزیه با پسره ولی الان که شما خریدی با گفتن این حرفا فقط شما بیشتر از شوهرت عصبی میشی د ...

اره والا مردها مغزاشون کوچیکه بیچاره مازنا فکر میکنن زندگی به مبل سلطنتی یا جهیزیه کم و زیاده اصلشو ندارن 

اره والا مردها مغزاشون کوچیکه بیچاره مازنا فکر میکنن زندگی به مبل سلطنتی یا جهیزیه کم و زیاده اصلشو ...

بخدا جدی میگم

میگفت راحتی نگیریاااا فقط سلطنتی خیلی پرو بود😂

منم پامو کرده بودمتویه کفش به بابام میگفتم فقط مبل استیل باید بخریم.به خداوندیه خدا به پول اون سال اندازه حدودا ۴۰ گرم طلارو دادم مبل که بابام میگفت بجاش طلا بخر میگفتم نه فقط مبل استیل.

به هیچکس نگفتم شوهرم گفته استیل بخری....

میگم‌که تنها نیستی همه مردا همینجوری ان

فقط باید به فکر زندگی باشی و رندگیتو بکنی

اگر شوهرت یکی دیگه هم بود باز همین بودچون مردا همینن

انگشت شمارن که این چیزارو بفهمن و فکر زندگی باشن.

فقط اهل سنت این رسم رو ندارن. خیلی ها من دیدم لیست میدن همه چیز رو خاتواده داماد میخرن. خانواده دختر ...

واقعا نمیدونستم 

واقعا هم نباید دختر چیزی ببره

من خواهرشوهرم تو دوران عقد با یه پسر تهرانی سر جهیزیه به مشکل خورد و جدا شدن

مارسممون اینه وسایل سنگینو پسر میگیره و ریزو پاشاشو دختر 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
فقط اهل سنت این رسم رو ندارن. خیلی ها من دیدم لیست میدن همه چیز رو خاتواده داماد میخرن. خانواده دختر ...

اکثرا کُردها این رسم و دارن. همسر منم کُرده...همه وسایل بزرگ و خودش خرید، من فقط وسایل داخل کابینت و خریدم😅. طفلی تاحالا هم چیزی نگفته

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

منم ی دوست بلوچ داشتم میگفت رسم دایم طلا زیاد ب عروس بدیم پسرش ۶سالش بود۲کیلو طلا جمع کرده بود خوش ...

تازه  لباساشون دونه ده ملیونه 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
حالا الان دیگ از مبل گزشت تو زندگیش چجور ادمیه؟

نه دیگه درست شد کم کم بعد از چن سال

البته منم دیگه حساس نیستم

مثلا سر همون مبلا کلی ناراحت بودم ولی به کسی نگفتم و خودم حلش کردم نخاستم دشمن شاد شم

ولی اگر الان بود با زبون حلش میکردمو مبل سلطنتی نمیگرفتم و همون راحتی میگرفتم بدون اینکه از هم‌ناراحت شیم

الان تجربه ی بیشتری نسبت به زندگی و شوهرم دارم.

میدونم چجوریه اخلاقاش.قبلا شناختم کم تر بود

روز به روز شناخت آدم‌ بیشتر میشه.میفهمی واقعا اونجور ادمی که فک میکردی نیستن.تو خوب باشی اونم خوب میشه