2777
2789
یاااااخدااااا جدی؟؟؟؟😐😐

بخدا قسم تاپیک های قبلیمو بخون هی تنگی نفس داشتم نگو بخاطر این بوده کاشت ناخن بد ترین کاره هم برای ناخن کار هم مشتری والا بشینید خونه هاتون لاگ بزنید دیگه چه کاریه نابود میکنیم خودمونو

نه بابا یک ذره سینم صدا میده مربی خاک بر سر نگفت که ماسک بزنید

ای بابا ایشالله حالتون بهتر شه

مدیر عامل کارخونه تولید رشته تحصیلی هستم😎😎😎 (این بخش امضام فان است) من همون دختریم که قول دادم برای هدفام هر روز بجنگم محکم که تا حدی هم موفق شدم امیدوارم بقیه راه هم درست برم 🧡🧡🧡هر چه تیر زدی زخم نشد جوانه شد  🌱🌱🌱   با افتخار یه نویسنده ام😌 (و عاشق شغلمم هستم😎) یکی از اهداف امسالم چاپ کتابم کار های ادیت هم  انجام میدم گاهی آقایون درخواست قبول نمی کنم (راستی سال تولدم رو تو امضام به شوخی نوشتم ولی متولد ۲۹آبانم ) زندگی یادم داد ذات هیچ آدمی بد نیست!):

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا قسم تاپیک های قبلیمو بخون هی تنگی نفس داشتم نگو بخاطر این بوده کاشت ناخن بد ترین کاره هم برای ن ...

ایشالله که هرچی زودتر سلامتیتو بدست بیاری عزیزم

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞