2777
2789
عنوان

دخترم دو ساله اصلا خواب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ھمسن دختر منہ اونم از صبح کہ بیدار میشہ تا شب خیلی شلوغ میکنہ شبم ھمہ چراغارو خاموش میکنم بھش میگم ...

دختر من چراغا رو خاموش میکنم میره روشن میکنه میره رو مبل میپره رو سر و کول من خستم کرده داغونم

سلام ببین منم مشکل شما رو داشتم تا دوسالگی پسرم توی خواب ی دفعه جیغ داد گریه نابود بودم یعنی هر دکتری می‌بردم می‌گفت مشکل ندارد ی روز شانسی تو خیابون مطب ی دکتر خیلیییی ناشناس پیدا کردم بردمش خدا خیرش بده نجاتم داد فقط با چند تا رعایت ساده گفت غروب که میشه مثلاً ساعت 5به بعد دیگه بهش غذاهای اسیدی و آلرژی زا نده مثل سس .پرتقال .لیمو شیرین نارنگی گوجه از این قبیل دیگه بچه من خوب شد که خوب شد خدا رو شکر 

بردمش دکتر گفت فقط کم خونی داره دارو داد ولی بازم فایده ای نداره در ضمن خیلی شیطونی میکنه به اندازه ...

عزیزم اگه پزشک معمولی کاری نکرده یک جلسه ببرش پیش روانشناس کودک. ممکنه بیش فعالی داشته باشه که در اون صورت هم مشکلت به راحتی حل میشه.

به تجویز اعضای این سایتم به بچه دارو نده. باور کن توی هر تاپیک پزشکی که دیدم حداقل یه تجویز که ممکنه منجر به مرگ بشه دادن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سلام ببین منم مشکل شما رو داشتم تا دوسالگی پسرم توی خواب ی دفعه جیغ داد گریه نابود بودم یعنی هر دکتر ...

عزیز غذاهای اسیدی و آلرژی زا همینا که گفتی هست فقط

دکتر همینارو ب شما گفت نده فقط 

خدایا شکرت 
2810