دیوونه شدم شبا بیداره با گریه میخوابه با گریه بیدار میشه سردرد گرفتم نمیدونم چیکارش کنم حتی اگه ظهرم نخوابونم باز شب بیداره و بعدشم انقدر تو اون ساعتی که خوابه گریه میکنه کلافه شدیم از دستش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مسئله مهم گریه کردنشه نه خوابش. ببرش پیش یه دکتر خوب. شاید مشکلی داشته باشه که با رسیدگی به موقع برط ...
بردمش دکتر گفت فقط کم خونی داره دارو داد ولی بازم فایده ای نداره در ضمن خیلی شیطونی میکنه به اندازه ده تا پسر هر چی ام میگم فایده ای نداره به شدت لجباز
اخه کولیک تا دوسالگی نمیمونه.....دختر من از یک ماهگی تا دوونیم ماهگی ادامه داشت.....بعضیا تا ۶ماه می ...
من بچم تا٦ماهگي كوليك و رفلكس داشت
فكر كن ٢٤ساعته در حال گريه و بالا اوردن
الانم ١٣ماهشه فقط چسبيده به من و گريه
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه