2777
2789
عنوان

دخترم دو ساله اصلا خواب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 61 پست
اخه دو سال و پنج ماهشه یعنی هنوز رفلاکس داره ؟ داغونم کرده بخدا نه شب خواب دارم نه روز همش گریه میکن ...

بله عزیزم پسر منم همینطور بود تا یک وسال ونیم خواب نداشت شبا هر نیم ساعت پامیشد شیر میخواست ظهرا نمیخوابید ،خیلی اذیت شدم تا بردمش متخصص گوارش گفت رفلاکس داره وحساسیت به شیر،وقتی رژیمشو شروع کردم بهمراه دارو کلی بهترشد،حتما برای رفلاکس چکش کن خیلی بچه هارو توخواب اذیت میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی بهش بدم شبا ؟؟؟؟؟؟؟؟شام چی بهش بدم یعنی الرڗی داره 

غذاهای که اذیت نکنه مثلاً برنج سیب زمینی حالا باید ببینی چی اذیتش نمیکنه از پسر من که مشکل از معدش بود بنظرم رفلاکس داشت و آلرژی البته الان دیگه خوبه 

غذاهای که اذیت نکنه مثلاً برنج سیب زمینی حالا باید ببینی چی اذیتش نمیکنه از پسر من که مشکل از معدش ب ...

بچه منم اینجوره شانزده ماهشه شبا هر یکساعت بیدار میشه 

حالا نمیدونم دلش درد میکنه یا به سینه عادت کرده 

خدایا شکرت 
کم خونی داره دارو ام بهش دادم ولی خوب نشد

خوب بازم پیگیری کن ، از نظر تکامل بررسی کن رشد کلامی مهارت ارتباطی ، مهارت حرکتیش این که در حد سنش هست یا نه، بیماری ها مثل رفلاکس ، کم خونی ، عفونت ادراری باعث بی قراری میشه ، بچه که بی علت بد قلقی نمی کنه علتشو پیدا کن

عزیز غذاهای اسیدی و آلرژی زا همینا که گفتی هست فقط دکتر همینارو ب شما گفت نده فقط 

دکترا اینا رو به من گفت حالا ممکنه چیزای دیگه هم باشه برای پسر من انگار بیشتر از همه گوجه و پرتقال تأثیر داشت البته که شیر شب هم اذیتش میکرد از شیر گرفتن و اینا رو رعایت کردم خوب شد 

2810