2777
2789
عنوان

دخترم نزدیک ۱۶ماهشه فقط بابا ماما

94 بازدید | 11 پست

گاهی آبه ،گاهی هم به کو میگه او

چیکارکنم زبونش باز بشه سی دی آموزشی میشه تهیه کرد؟ یا فیلم دانلود کرد؟

ی برنامه زبان بازکن هست اما برای اندرویده 

خودم را دوست دارم💚چون من معجزه خدا هستم💙

اتفاقا بر خلاف تصورت تلویزیون و گوشی باعث دیر زبون باز کردنش میشه و زیر دو سال ممنوعه یه سره باید خودت باهاش شمرده شمرده و واضح صحبت کنی هر چی میبینه اسمشو بگو هر کاری می کنی براش توضیح بده

کتابم براش بخون

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش بعضی بچه هازبونشون دیربازمیشه ولی خیلی عجله نداری بنظرخودت هنوزخیلی کوچیکه طفلی والابچه خواهرشوهرم ۳سالش بودشروع کردحرف زدن.تامیتونی باهاش حرف بزن ولی زوده عجله نداشته باش ۱۶ماهشه هنوز

دختر منم ۱۸ ماهشه قشنگ متوجه شدم وقتایی که میرم خونه مامانم میمونم چند روز از تلویزیون دوره بهتر حرف میزنه اونجا همه اش با بابام سرگرمه 

تو خودت باهاش حرف بزن تصویر حیواناتو و میوه هارو بگیر بهش نشون بده فکر میکنی نمیفهمن اما بعد یهو اسمشو میگه غافلگیرت میکنه چون به شدت حافظه و یادگیریشون قویه الان 

خدایا خودت مواظبش باش

من پسرم۲۳ ماهشه همینه،شایدببرممش گفتاردرمانی شوهرم نمیزاره،آخه خواهرزادهاش هم دیرزبون بازکردن میگم شایدارثی باشه

🥀🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀
اتفاقا بر خلاف تصورت تلویزیون و گوشی باعث دیر زبون باز کردنش میشه و زیر دو سال ممنوعه یه سره باید خو ...

اصلا نمیشینه یا تمایلی به کتاب داستان نشون نمیده

دختر منم ۱۸ ماهشه قشنگ متوجه شدم وقتایی که میرم خونه مامانم میمونم چند روز از تلویزیون دوره بهتر حرف ...

وقتایی که با بچه ها‌هست تلاشش برای حرف زدن بیشتره 

اصلا نمیشینه یا تمایلی به کتاب داستان نشون نمیده

خب چه لزومی داره بشینه شما باهاش حرف بزن یا بخون همینجوری که داره راه میره 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش