سلام
همه رو اینجا مینویسم
من ۲ ساله عروسی کردم . فقط خانواده پدریم اومدن خونمون . دستشون درد نکنه . عمه هام ۲ دفعه اومدن خونمون ، یکبار یه تابلو بزرگ گرفتن ، یکبار یه گلدون که اندازه هیکل منه ! عموی بنده خدام چندین ماه بود سرکار نمیتونست بره و اوضاع مالیشون خیلی بد بود . عید ۲ سال پیش اومدن خونمون و ۶۰۰ تومن پول نقد اوردن . بنده خدا زن عموم با چه خجالتی پول رو داد . میگفت من باید خیلی بیشتر از این کادو میوردم ولی خودت اوضاع عموت رو میدونی ، توروخدا ببخشید.
کل این ۲ سال خانواده مادریم نیومدن خونمون . چند نفرشون شهرستانن . مارو دعوت کردن ۲ بار رفتیم شهرستان خونه ۲ نفرشون .
خلاصه چند هفته پیش ، خانواده مادریم زنگ زدن گفتن ما میخوایم بیایم خونتون . گفتم پس برای شام تشریف بیارید . حدودا ۱۷ نفر میشدن . خداشاهده من اصلاااا ادم پر توقعی نیستم . توی فامیل معروفم به قانع و بی توقع بودن از اطرافیان .
منم خیلی دوستشون دارم خانواده مادرم رو . شام یک عالمه قیمه پرررر گوشت گذاشتم و زرشک پلو با مرغ . شاید باورتون نشه اما رفتم خاربارفروشی مورد اعتمادمون گفتم بهترین برنجت رو بده ، کیلو ۱۶۰ هزار تومن فقط پول برنج دادم خدایی چه عطر و طعمی هم داشت. ژله و سالاد و بقیه مخلفات هم چیزی کم نزاشتم . توی سفره دیگه جا نبود.انواع و اقسام میوه .
اومدن خونمون خداشاهده یک جعبه شیرینی دستشون نگرفتن بیان . نگید اوضاع مالیشون خوب نبوده . اصلااااا و ابداااااا . بسیار بسیار هم ادم هایی هستن که پول زیاد میاد دستشون .
فقط پدر بزرگم یک جعبه خیلی کوچیک سوهان اورده بود! خیلی جلوی همسرم خجالت کشیدم .
جالبیش اینجاست که اینا خونه هرکی میرن ، سریع پا میشن ظرف های غذا رو میشورن ، و تا پاسی از شب هم میمونن خونه صاحب خونه .
ساعت ۹ شب اومدن خونم ، شام رو خوردن . به یک بشقاب دست هم نزدن که از توی سفره بردارن . ساعت ۱۰ خونه من تخلیه شد . رفتن !!!! یعنی شام رو خوردن و رفتن !!! رفتن خونه خالم !!! خداشاهده تا ۳ روز فقط ظرف میشستم و وسایل جابه جا میکردم . انقدر ظرف شستم تا چند روز از کمردرد حتی نمیتونستم بخوابم!
خیلی ناراحت شدم از دستشون😔😔😔نه اینه چرا ظرف نشستن یا کمکی نکردن ! اونا مهمون بودن و وظیفه ای نداشتن . ناراحت شدم که شام رو خوردن بلند شدن رفتن !!!!