2777
2789
عنوان

یک سوال در خصوص سرعت سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیز ممنون از اطلاعاتی که دادید پس کلا نسخه موبایل بیشتر مشکل داره. منم خودم با گوشی مشکل دارم. مشکل سرعت در دست بررسی است کمی زمان میبره تا مشخص بشه. همه داریم روی این موضوع کار می کنیم. پروسه باید روند خودش رو طی کنه . ترافیک سایت بالاست به همین خاطر با این مشکلات روبرو میشیم. طبیعیه. ما حتی یک سرور جدید هم اضافه کردیم. در حال حاضر یک ارورهایی مشخص شده که تیم فنی مجبور هستند شبها اونها رو بررسی کنند. ما موضوع رو پیگیری میکنیم امیدوارم برطرف بشه.
سلام خانوم تهرانی نسخه اندرویدشو بذارید لطفا سرعت بهتر میشه مطمئنا من با گوشی که اصلا نمیتونم بیام الان با کامپیوترم فقط امروز سرعت خوب بود کم میام سایت به خاطر همین سرعت .. واقعا افتضاحه
یاشاسین آذربایجان   
من دیشب اصلا نتونستم پست ارسال کنم همش پیام ارور میومد .... چند شبه متوجه شدم که شبا سرعت خیلی پایینه اما الان خداروشکر خوبه ممنونم از پیگیری هاتون خانم تهرانی عزیز . خدا قوت
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
دوباره امروز سرعت افتضاحه . بدتر از قبل کلا تو یک ماه چند ساعت سرعت عادیه دقت کنید عادی نه عالی
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
شولوم آدم ضربه ی عشقی می خوره می خواد آنلاین بشه یعنی از وقتی یاالله می گه تا وقتی on می شه اوُف ساعت طول می کشه لامصب، سر و ریخت سایتم که شکلِ شهر اباطیل می مونه پر از تابلویه نئون دیگه چی بگم من
من که همش با لپتاپ میام ولی خییلی سرعت کنده الان اون بالا 20 تا تب هر کودوم یه تاپیک باز کردم مثل سیخای کباب دونه دونه بهشون سر میزنم ببینم کودومش لود شده .... سایتای دیگه مشکلی نداره سرعت نتم خوبه
مرد باش ... مرد ک باشی جلوی آینه با ی مرد طرفی نه با یه عوضی
2810