2777
2789
عنوان

بچم اصلا سینمو نمیگیره 😭😭😭😂

1326 بازدید | 20 پست

اونقدر مادرشوهر احمقم گفت بهش شیرخشک بده اونقدر دادم ک بچم ب شیرخشک و شیشه عادت کرد الان فقط ت خواب سینمو میگیره چکار کنم تورو خدا راهکار بدین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کوچیکه نوک سینت شیرین کن با قند میخوره

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
دوماهشه

خب پس کوچیکه با تلاش میتونی

ببین نوک سینتو با قند شیرین کن بده بخوره

بعد هر بار خواستی شیرش بدی اول سینه خودتو امتحان کن یعنی هر بار بدون استثنا

مطمئن باش یه بارش میگیره 

خلاصه بگم راه سختیه ولی شدنیه

منم بچم به شیشه عادت کردو خلاصه با هزار ترفند با رابط سینه بهش شیر دادم و شیرخشکم کنارش

ولی بعد ۶ماهگیش مریض شد چن وقت شیرم کم شد

هنوزم تو خواب روزی یه بار بارابط شیرش میدم البته

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
اخه ب شیشه عادت کرده اصلا قبول نمیکنه

باید تلاش کنی تجربه کردم

بعد شش ک غذا کمکی میدم شیرخشک ندم فقط شیرخودمو بدم میشه ؟؟

اگه نزاری شیرت کم بشه خب چرا نشه

ولی شانس با من یار نبود شیرمو نتونستم نگه دارم

تا میتونی هم بدوش هم بده بخوره و شیرافزام بخور تا شیرت کم نشه

صبر و حوصله داشته باش تا چهار ماگهی اونوقت دوباره سینتو میگره تو خواب مدام بهش بده تا شیرت خشک نشه

همش امتحان کن مطمعا باش بعد از چهار ماه دوباره سینتو میگیره دکتر بهم گفت 

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑  این قلب فقط جای یکی رو داره اونم تویی پس مواطب خودت باش چون دنیا فقط ازتو یکی داره🥺😍😍😍😍❤️‍🔥❤️‍🔥

من بچم توهمین سن بخاطر شیشه و پستونک اینطوری شد.  تا سه چهارروز مقاومت کردیم آخر سینه رو گرفت.  تا میفهمید سینه تو دهنشه جیغ میزد.  چندروز صبرکنی مقاومت کنی درست میشه

2810