2777
2789
عنوان

رل دهن لق😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 84 پست
فقط دارم فکر می کنم چطور می تونه و خانواده ش نمیگن به کی و کجا میبری خانواده ما چرا اینقدر پیگیرن پس ...

فقط دارم فک میکنم من خانوادم خار داره خداوکیلی نسبت به این من تو زندانم ک

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا پشما منم😅

من خودم ریختم پشمام باهاتون داره حرف میزنه/

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
 اگ میدونه ک چرا برنج ریختی لا نون؟😐خب اگ نمیخواستین بیاد داخل تو یه ظرف میریختین میدادین بهش. ...

چون  خودش گفت تو لقمه بپیچ گشنمع😐

•آرام‌باش‌درست‌میشَود‌ نه‌هیچ‌شَبی‌نَه‌هیچ‌زمستانی‌دائمی‌نیست🌚🌨💫•️
 چون رابطه ما الکی نیس ننش اومده خونمون برا اشنایی و ننم میدونه😐

خوشبخت بشی عزیزم حتما امروزی ان خونوادت 

حالا که مادراتون می‌دونن تو طرف بریز بده دفعه بعد لای نون خوب نیست

خودش میگه لقمع بگیر من چ کنم😂

•آرام‌باش‌درست‌میشَود‌ نه‌هیچ‌شَبی‌نَه‌هیچ‌زمستانی‌دائمی‌نیست🌚🌨💫•️
کی با دوتا لقمه گدا میشه؟؟؟؟چون دوست داره دستپخت دختری ک بش علاقع دارع رو بخوره شد گدا؟؟؟عجب حرفایی ...

چ ربطی دستپختتو بخوره برنج برنجه دیگ چ فرقی داره کی بپزه باور کن گداگشنس خوددانی

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
سلام پشم

سلام بهار جونشما پشماتون خوبه؟چند سانته😐

چون رابطه ما الکی نیس ننش اومده خونمون برا اشنایی و ننم میدونه😐

والا برای ماهم الکی نیست و به احتمال زیاد سنمون از شما بالاتر هم هست ولی جرات این کارارو نداریم اصلا تا لحظه آخر جرات گفتن این موضوع رو نداریم