2777
2789
عنوان

رل دهن لق😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانت نمیگه چرا غذا کم شد؟ کی بود دم در؟ از تو آیفون نمیبینتون؟

مامانم خودش میدونه قرارمونم ازدواجه ننشم یبار اومده  خونمون برا اشنایی

•آرام‌باش‌درست‌میشَود‌ نه‌هیچ‌شَبی‌نَه‌هیچ‌زمستانی‌دائمی‌نیست🌚🌨💫•️
مامانم خودش میدونه قرارمونم ازدواجه ننشم یبار اومده  خونمون برا اشنایی

پشمامم😂

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
حالا اون گفته نشون مامانم دادم تو باور کردی؟ چقد شکم گندست ولی😁

ننش خودش اومده بود خونمون برا اشنایی قصدمون ازدواجه😕

چند سالته

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر
مامانم خودش میدونه قرارمونم ازدواجه ننشم یبار اومده  خونمون برا اشنایی

اگ میدونه ک چرا برنج ریختی لا نون؟😐خب اگ نمیخواستین بیاد داخل تو یه ظرف میریختین میدادین بهش. بعد ظرفو پس میداد

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
ایشون بیشتر گشنس و گدا 

کی با دوتا لقمه گدا میشه؟؟؟؟چون دوست داره دستپخت دختری ک بش علاقع دارع رو بخوره شد گدا؟؟؟عجب حرفایی میشنوه ادم

فقط دارم فکر می کنم چطور می تونه و خانواده ش نمیگن به کی و کجا میبری خانواده ما چرا اینقدر پیگیرن پس ...

چون رابطه ما الکی نیس ننش اومده خونمون برا اشنایی و ننم میدونه😐