2777
2789
عنوان

لکه قهوه ای بعد لیزر

8488 بازدید | 42 پست

بچه ها جلسع دوم بودم چن روز پیش روی ساق پام لکه قهوه ای خیلی کوچیک دراومده که انگار روش حالت کبودی زرده میره؟🥺اولش قرمز بود(حالت جای اشعه دستگاه) زینک زدم الان بصورت قهوه ای بی رنگه بنظرتون میرننن؟؟ استرس گرفتم

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

نباید بزنه زنگ بزن به مرکز لیزر

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای منم دون دون قهوه ایی شده بود ، رفتن نگران نباش 

عه مال منم همینه پس میرن؟ دستگات چی بود؟ یه بغض بدی گلومو گرفته از نگرانی😑

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️