2777
2789
امروز سر یه اتفاق مسخره بچه سه سالم رو دعوا کرد،فقط بخاطر اینکه بچه رفت تلویزیون رو خاموش کنه ولی شوهرم گفت روشن بذار.چنان دادی بر سر بچه زد که تا یک ساعت بچه گریه میکرد. بعدشم به من میگه تو زیادی به بچه محبت میکنی و حرفشو قبول می کنی،چرا همیشه ما مادرا مقصریم؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره با هم نحوه رفتار با بچه سه ساله و رفتار های که بچه سه ساله داره رو مطالعه کنید رفتار تون با بچه کاملا باید باهم هماهنگ باشه نه اینکه از یکی از والدین محبت زیاد و از دیگری فقط فریاد و دعوا ببینه
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
باهر روشی که بلدی باهاش حرف بزن بگو اون اسمش روشه بچچچچچه ... تو که بزرگی این چه رفتاریه آخه
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1
شاید ازم ناراحت بشیا ولی میگم منم با روش مامانایی که همش بچه رو لوس میکنن که حتی نمیشه سر بچه یه داد بزنی موقع اشتباهاتش مخالفم
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چون بالاخره بچه وارد اجتماع میشه و همه قرار نیست عین مامان و بابا حلوا حلواش کنن برا همین شخصیتش ناهنجار میشه سه سال برای گوش ندادن به خاموش نکردن تی وی بچه محسوب نمیشه عزیزم این رفتار نهایت تا دوسالگی قابل قبوله بچه سه ساله متوجه میشه کاملا
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
هیچ دلیلی هیچ توجیهی برای دعوا و تنبیه یک بچه مخصوصا فریاد و کتک قابل قبول نیست اگر اعصاب همسر از جایی خورد هست بهتر هست تا حالش بهتر نشده و توانایی حل مشکل پیدا نکرده اصلا جایی که بچه کوچک هست نباشه بره توی اتاق دیگه یا بیرون خونه این همه افراد که سرخورده شدن توی جامعه و همه جا دارن به هر نحو خودنمایی میکنن بخاطر همون رفتار بد پدر و مادر توی هفت سال اول زندگی شون هست والا در ضمن همسرتون باید بابت فریادش از شما و بچه عذرخواهی کنه
یاشین کتک رو منم قبول ندارم اما باید رفتار اشتباه یه واکنشی داشته باشه دیگه صدای بلند یه واکنشه فریاد نه
اش رشته و یاشین نظراتتون چقدر متفاوته در هر صورت داد و فریاد سر یه بچه سه ساله نشان از ضعف یه بزرگسال رو داره که من خودم متاسفانه گاهی مرتکب این رفتار زشت میشم بچه سه ساله هر چقدر هم که با ادب و نزاکت باشه اگه بهش توجه نکنه و مرکز توجه رو تی وی ببینه واقعا دلخور میشه و برای اینکه توجه بقیهرو جلب کنه حتما دوست داره کاری رو انجام بده حتی بازخورد منفی داشته باشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نوشین جان من با داد زدن مداوم مخالفم ولی مردا آستانه تحملشون پایین تره و ممکنه پیش بیاد بیشتر از داد زدن همسو نبودن والدین به بچه آسیب میزنه پسر من سه سال و ده ماهشه اگه پدرش یا من دعواش کنیم اون یکی هرگز حمایتش نمیکنه چون ایجاد دوگانگی میشه بعدم بچه سه ساله عمدا میره سمت تی وی وقتی میگن خاموش نکن باید متوجه بشه نه که با لجبازی ادامه بده و سرش داد بزنی یه ساعت گریه کنه
آش رشته جان من یک مادرم یه بچه سه سال دارم دقیق میدونم چه رفتاری دارن باید فقط فقط صبور بود اگه رفتار شون نیاز به تذکر داره هم قد کودک باید بشی و بهش توضیح بدی کارش درست نیست نهایت اگر رفتارش تکرار شد از اونجا دورش کنی بهترین روش حواس پرت کردن هست دعوا و فریاد اصلا روش خوبی نیست ولی باید موقع اشتباه کودک محکم بود با تحکم صحبت کرد ولی نباید باهاش قهر کرد و از آغوشت محرومش کنی کلا باید خودت و پدرش بیشتر تربیت کنی تا بچه رو