خانما من با شوهرم مشکلاتمون زیاده بخصوص ک اختلال روحی روانی دارع فرسودم کرده سوظن داشته بهتر شده بود باز با ورود داماد جدید بدتر شده اکثرا روفامیل نزدیک یا اطرافیان نردیک سوظن داره و راحت تهمت میزنه بی احترامی میکنه.هیچی بدتر از تهمت زدن ناروا نیس.ارامش ازم گرفته مریضم کرده خستم کرده.اصلا هیچ رفت امد با کسی نداریم فقط دوس داره با مادذش رفت امد کنه.حتی با داداش و باباشم بد بین بود.بچه ها من اصلا ب طلاق فکر نمیکردم.ی مدت خوب بود.ب هرکس بذبین میشد یا بد میشه ی اتفاق بد براش میفته.همه اینا ک بد افتاده بدترین شکل اتفاق براشون افتاده.من ی بار جدا شدم بار دوم خیلی برام سخته وضع مالی خوبی داره ولی برام خرج نمیکنه.هیچ علاقه و محبت و احساسی بینمون نیس.هرجا میری هرچی میپوشی هرحرکتی انحام بدی باید حواست جمع باشه بزاش سوتفاهم نشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای داد بیداد پس ولش کن بساز بخاطر بچه هات ، تو یه نفری ولی اونا دوتان حفظ اونها با چنین پدری اولویته
جونم چی اگه بلای سرم اورد ک هزار بار خودم لعنت فرستادم کاش زودتر جدامیشدم چی.میترسم بلای سر خودم یا بچه ها دراره.امتیت جانیمون تواولیته تا بودن با مردی مریض
سکوت کن حرفشو گوش بده و از خدا بخواه ببرتش پیش خودش ،دوباره جدا شی حرف مردم تحملش سخت تره ...
منم تو این مدت بخاطر حرف اطرافیان تحمل کرذم.دیگه جونم برام مهمتره.چطور گوش بدم افسرده شدم هیچکس نداریم با هیچ کس نداره.همش میخاد حواست ب همه چی باشه اخه تاکی.نمیکشم
سکوت کن جایی نرو روشو تو روی خودت باز نکن و فقط از خدا کمک بخواه . اون صلاحتو بیشتر میدونه ...فیلم ملی و راه های نرفته اش رو هم بذار ببینین با شوهرت...
من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
زنا با جاری نمیجوشن مرداهم ممکنه ب دوماد حسودی کنن ، تو خونه سکوت کن سرسنگین باش غذاتو بذار باهاش کاری نداشته باش یه مدتم جایی نرو ، ذکر یا ودود هم روز ۷۷بار تسبیح بزن ، بخاطر بچه هات شرایط جامعه و اینکه دوبار جدایی شاید اذیت کننده باشه به خدا بگو خودش برات راه باز میکنه . همسایه ما اینجور بود جداشد از شوهرش با دوتا بچه ماه بعد شوهرش تصادف کرد... پس تو هم صبر کن اگه میتونی درمانش کن اگه نه اینا با رفتار خودشون بیشتر اذیت میشن ... تو فقط تنش ایجاد نکن
من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م