2777
2789
عنوان

خانمای ک با بچه جداشدین بخصوص جدیدا بوده بیاین راهنمایی کنید😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 33 پست
بخدا الان تنها چیزی ک فکر میکنم جونمه چون اولین بار من با چوب زد گفت دامادتون بهت دست زده دیگه بعد ا ...

سکوت کن حرفشو گوش بده و از خدا بخواه ببرتش پیش خودش ،دوباره جدا شی حرف مردم تحملش سخت تره ...

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
بخدا الان تنها چیزی ک فکر میکنم جونمه چون اولین بار من با چوب زد گفت دامادتون بهت دست زده دیگه بعد ا ...

من خودم ب شخصه ب واسطه شغلم صدها نوع ج م و قتل و جنایت بخاطر همین بیماری دیدم 

اگه همسرت تا این حد پیش رفته خیلی اوضاعش وخیمه یه فکر جدی کن. هر روز هم امنیتت کمتر میشه دیگه خوددانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای داد بیداد پس ولش کن بساز بخاطر بچه هات ، تو یه نفری ولی اونا دوتان حفظ اونها با چنین پدری اولویته

جونم چی اگه بلای سرم اورد ک هزار بار خودم لعنت فرستادم کاش زودتر جدامیشدم چی.میترسم بلای سر خودم یا بچه ها دراره.امتیت جانیمون تواولیته تا بودن با مردی مریض

گفت اگه میدونستم این ادم راهی دازه برای زندگی میگفتم بمون واقعا این ادم بشدت بیماره.بخدا بدتر از الا ...

وای دعا نویس خطریه باطل کن اونا موکل میگیرن و ذهنو عصبی میکنن روان شوهرتو بهم میریزن...

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
سکوت کن حرفشو گوش بده و از خدا بخواه ببرتش پیش خودش ،دوباره جدا شی حرف مردم تحملش سخت تره ...

یعنی بخاطر حرف و حدیثِ پوچِ مردم  جونشو ب مخاطره بندازه؟؟!!!! با جونش بازی کنه؟؟!!!عجب بابا

من خودم ب شخصه ب واسطه شغلم صدها نوع ج م و قتل و جنایت بخاطر همین بیماری دیدم  اگه همسرت تا ای ...

بخدا تا چن سال خوب بود اصلا گیر نمیداد تا خواهرم نامزد کرد با اون بد شده بد بین شده.تحما دیدن اون نداره

هعیی دلم داره میترکه.خیلی از چنین ادمی میترسیدم خدا نخواست خوشی کنم تو زندگیم.زمان زیادی برد تا دوبا ...

چند سالته؟؟

منم تو این مدت بخاطر حرف اطرافیان تحمل کرذم.دیگه جونم برام مهمتره.چطور گوش بدم افسرده شدم هیچکس نداریم با هیچ کس نداره.همش میخاد حواست ب همه چی باشه اخه تاکی.نمیکشم

سکوت کن جایی نرو روشو تو روی خودت باز نکن و فقط از خدا کمک بخواه . اون صلاحتو بیشتر میدونه ...فیلم ملی و راه های نرفته اش رو هم بذار ببینین با شوهرت...

بخدا تا چن سال خوب بود اصلا گیر نمیداد تا خواهرم نامزد کرد با اون بد شده بد بین شده.تحما دیدن اون ند ...

خوب نشده بوده عزیزم فقط بیماریش مقطعی فروکش کرده....

فقط موندم چرا تا حال تحمل کردی چنین موضوع خطرناکیو!!!!

زنا با جاری نمیجوشن مرداهم ممکنه ب دوماد حسودی کنن ، تو خونه سکوت کن سرسنگین باش غذاتو بذار باهاش کاری نداشته باش یه مدتم جایی نرو ، ذکر یا ودود هم روز ۷۷بار تسبیح بزن ، بخاطر بچه هات شرایط جامعه و اینکه دوبار جدایی شاید اذیت کننده باشه به خدا بگو خودش برات راه باز میکنه . همسایه ما اینجور بود جداشد از شوهرش با دوتا بچه ماه بعد شوهرش تصادف کرد... پس تو هم صبر کن اگه میتونی درمانش کن اگه نه اینا با رفتار خودشون بیشتر اذیت میشن ... تو فقط تنش ایجاد نکن

2810