2777
2789
عنوان

چطور با شوهرم چند ساعت تو خونه تنها باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 74 پست
هووم 😶‍🌫️ولی من یدونه دارم فعلا به مشکل بر نخوردیم 

من ندارم

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی نصف شب کاراتونو بکنید دیگه  هتل رقتن باز چ صیغه ایه برای خودتون حاظر نیستید از خوابتون بزنی ...

گفت میخاد با هم فیلم ببین  و برا خودشون باشن نه فقط یه رابطه خشک و خالی😶

💜♾️
ی نصف شب کاراتونو بکنید دیگه  هتل رقتن باز چ صیغه ایه برای خودتون حاظر نیستید از خوابتون بزنی ...

زن شوهر تنوع میخوان چقدر شب خو😂

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂
حق داره ماکه تا میریم تو اتاق خودمون میبینیم نصف شب بالا سرمونن

وای خدا چقد خندیدم 😂

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
بچها رو دیگه کجا ببرن🤣

خب هتل باید پول ی شبانه روز بدن و چند ساعت اونجا باشن بقیه تایمشون سوخت میشه.  

اینجور جاها پول ی شب را میدن

دو سه ساعت خودشون میرن اونجا تنها میمونن....  

بعدش بچه هارو میارن پیش خودشون شامم جوجه ای چیزی میزنن تو حیاطش 

با ی تیر دوتا نشون میزنن

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
مثل ما هستین فقط نصفه شب برید سراغ همدیگه

نصف شبم بچه ها بیدارن بخدا 

همسر من داخل پذیرایی می‌خوابه بخاطر تلویزیون بیشتر وقتا

دیشبم برنامه داشتیم دیدیم بچه ها نمیخوابن ما هر دو تامون خواب رفتیم ساعت یک دیدم یواش یواش دارن در میزنن گفتم بچه ها خوابن حتما همسرم اومده در باز کردم دختر کوچیکم آتیش گرفتم گفتم شما خواب ندارین مگه   

هیجان باید ادمو به ذوق بیاره نه که عصبی و کلافه کنه من که اسمشو هیجان نمیذارم

هرچیزی بهای داره 

فرزند داشتن خودش یه موهبت بزرگه و اینکه کمی از خلوتت کاسته بشه کوچکترین بهای هست ک میشه براش بپردازی

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤

یاد یه کاربرافتادم که مادرش ۲۰روزی خونشون بوده وشوهرش داشت منفجر میشد😅بعد به پیشنهاد کاربرا رفته بودن هتل تا صبح هرچی میتونستن کردن🤣🤣برگشتن

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚
2810