2777
2789
عنوان

چطور با شوهرم چند ساعت تو خونه تنها باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی دلم سوخت واسه اسی دیگه هیچ وقت به بچه فکر نمیکنم

خب بالاخره باید بچه بیاد آخرش ک چی..ولی کلا اینک آزادیم گرفته میشه اذیتم میکنه🥲

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

بفرست کلاس زبان یا نقاشی .موسیقی .... 

خودتون هم میتونید یه ساعت هایی رو خارج از  خونه باهم باشیددبرید خرید .سینما .پارک .رستوران و.... 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...

عزیزم ماشالله پسرت بزرگه که با خواهرش بفرستش سینما براشون اسنپ بگیرین برگشت هم همینطور یا مکان تفریحی و شهربازی سربسته هست تو کرج فکر کنم برج ماندگار  و یکی هم ملاصدرا هست بفرستشون چند ساعت بازی کنن و سرگرم باشن .

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

ساعتی که دخترتون مدرسه هستش، پسرتو بفرست گردش چون بزرگتر و عاقل.

یا اگر دوست صمیمی دارین، پسرتون بره مهمون خونه اونا البت اگر بچه دارن.

من دخترمو میفرستم خونه پدرشوهرمم، شوهرم ساعت کاری مرخصی میگیره

ممنون. هتل تو کرج کجا هست؟ بعدش هم کمتر از یک روز هم قبول میکنن؟

عزیزم براشون پول بده برن باهم سینما پارک بگو دوست دارم دوتاتون باهم برین

❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤

من ۱۴ سالم بود با خواهر ۶ سالم میرفتیم پارک یا فلافلی جاییی یه چیزی میخوردیم 

تعم پسرت بزرگه بفرستشون بیرون 

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂
2810