2777
2789
عنوان

چطور با شوهرم چند ساعت تو خونه تنها باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظرم یک بار یه طوری حرف این قضیه رو پبش شوهرت پیش بکش. و بگو دلت خیلی میخواد چن ساعت با اون تنها باشی.  ولی نمیدونی چکار کنی حتما یه راهی پیدا میکنه مردها گاهی خیلی خلاق میشن

ممنون. هتل تو کرج کجا هست؟ بعدش هم کمتر از یک روز هم قبول میکنن؟

یعنی انقد واجبه ؟؟!!!

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
ممنون. هتل تو کرج کجا هست؟ بعدش هم کمتر از یک روز هم قبول میکنن؟

تو دیوار بزنید خونه باغ سمت خوشنام ارزون تره

اونجا بیشتر خوش میگذره چند ساعت ک رفتید بچه هام میبرید تفریحم میکنید

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

ی اتاق واسه خودتون داشته باشین بچه ها باس عادت کنن ب اینکه پدرو مادرشون خلوت جدایی دارن و حتی بابت ورود ب اون اتاق باس اجازه بگیرن...میتونی بگی بابا خوابه مزاحمش نشو... داره کار میکنه تو اتاق حواسش پرت میشه... کم کم عادت میکنن ک وارد اون اتاق نشن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
تو دیوار بزنید خونه باغ سمت خوشنام ارزون تره اونجا بیشتر خوش میگذره چند ساعت ک رفتید بچه هام میبرید ...

بچها رو دیگه کجا ببرن🤣

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
2810