2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه منطقه پاسداران

| مشاهده متن کامل بحث + 14564 بازدید | 17 پست
سلام میتی جون..ممنون از نظرت. اما اینطور که من از مامانهای بچه های پیش درخت دانش امسال شنیدم معلم اص ...

ای کاش از تجربیاتتون برای ما مینوشتید دوست عزیز🙏

نردبان خلق این ما و منیست/عاقبت این نردبان افتادنیست/هرکه بالاتر رود ابله تر است/استخوان او بتر خواهد شکست/مولانا

متاسفانه پیش دبستان درخت دانش باتوجه به هزینه 85 میلیونی امسال و هزینه غذای ماهانه 3600میلیون، هیچ نوع ادب و احترامی از سمت پرسنل بخصوص مدیریت وجود ندارد. وفقط مثل یک سیستم سربازخانه باید بچه ها مطیع دستورات باشند. والدین هم نقیشی ندارند. بعداز ثبت نام، متوجه تغییر مکان مهد به یک محل کوچکتر، کلاسهای کوچک و اکثر بدون تهویه مناسب شدیم. من ثبت نام رو کنسل کردم چون دوست ندارم بچه ام در سیستم به اصطلاح زورگویی درس بخونه حالا هرچه‌قدر هم دیگران از آموزش خوبشون تعریف کنند. ومتاسفم که خیلی از والدین متوجه اتفاقاتی که در سیستم آموزشی می افتد نیستندوفکرمیکنند چون هزینه بالا میدن پس سیستم خوب هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه پیش دبستان درخت دانش باتوجه به هزینه 85 میلیونی امسال و هزینه غذای ماهانه 3600میلیون، هیچ ن ...

سلام عزیزم من دخترم درخت دانش میره، ممکنه منو راهنمایی کنید تازه به مواردی گه گفتید پی بردم