2777
2789
عنوان

کار در منزل میخوام😔بچه ها من واقعا دیگه کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4457 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارومیه

حیف اگر بوشهر بودید کار براتون سراغ داشتم 🥲 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اگه به کامپیوتر یا لپتاب دسترسی داری، شروع کن فوتوشاپ رو یاد بگیر 

آموزشای رایگانش توی یوتیوب هست 

یه مقدمه ای ازش یاد گرفتی شروع کن به تمرین مثلا تراکت ها و کارت ویزیت ها رو خودت طراحی کن (ضرورتی نداره که دقیق باشه) ولی تا میتونی تمرین های مختلف انجام بده 

بعدش شروع کن چند تا طرحی که تو ذهنت هست رو طراحی کن 

اگه وقت بزاری تو یک ماه یاد میگیری و تو دو ماه تقریبا حرفه‌ای میشی و میتونی چند ماه حضوری برای کار بری و بعدش توافقی دورکار بشی 

تولید محتوا بلدی؟ مثلا باید در مورد چای باید مطلب بنویسی میری تو گوگل چتد تا سایت رو میخونی و طبق ...

آره قلمم هم خیلی خوبه تو اینجور چیزا استعداد دارم ولی متاسفانه نمیتونم همچین کاری پیدا کنم اصلا

به هر پیجی سرزدم کلاهبرداری از آب در اومد

معلم خصوصی بشین

برید مدارس اطرافتون شماره تلفن بدین و بگید که به ابتدایی ها درس میدین

دوستم دیپلم داره و بچه ها میان خونشون بهشون درس میده ساعتی 40 تومن از کلاس اول تا پنجم

روزی 6 تا شاگرد هم زمان میان براش

معلم خصوصی بشین برید مدارس اطرافتون شماره تلفن بدین و بگید که به ابتدایی ها درس میدین دوستم دیپلم ...

منم قبل کرونا سه چارتا شاگرد خصوصی داشتم بهشون ریاضی یاد میدادم ولی دیگه کرونا اومد مجازی شد همونارم از دست دادم نیومدن دیگه 

چندین بار تو دیوار آگهی زدم هیشکی پیام نداد

هنوز دنبال کار میگردی؟ 

ببین واقعا اگر بخوای من میتونم بهت کمک کنم منم پارسال تو نی نی سایت از طریق یه خانم که شماره شو گذاشته بود با کار فعلیم آشنا شدم 

و خدا رو شکر یک ساله دارم اینترنتی کار میکنم و تا الان راضیم واقعا عالیه حس و حالم خوب شده انرژیم خوب شده چون همش تو خونه بودم روزمرگی تکراری خستم کرده بود پاره وقته اگر میخوای تا شماره بهت بدم باهم حرف بزنیم اگر خوشت اومد میتونی شروع کنی 

هنوز دنبال کار میگردی؟  ببین واقعا اگر بخوای من میتونم بهت کمک کنم منم پارسال تو نی نی سایت از ...

اگه میتونی همینجا بگو دوست خوبم متاسفانه نمیتونم شماره بدم

ولی شدیدا به کار نیاز دارم

اگه میتونی همینجا بگو دوست خوبم متاسفانه نمیتونم شماره بدم ولی شدیدا به کار نیاز دارم

خب عزیزم توضیحات یکم زیاده واقعا اینجا سخته نمیتونم این همه تایپ کنم 

اگر بخوای همکار بشیم باید شماره همو داشته باشیم