2777
2789
عنوان

.این تاپیک به درد خیلی ها میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کرم مرطوب کننده مدلین و ژل شستشو لافارر خیلی خوب و سبکه چندین ساله استفاده مبکنم مام شون کتاب مزای ...

منظورت پلولوبیاسبزه؟

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
دستگاه بخور  اتو مو  مدل مانتو مشکی خنک  رنگ مو فانتزی دختر16سله  همرو بگین ...

تجربه اتو مو مارک فیلیپس خوبه. رنگ مو فانتزی باید دکلره کنی ارایشگاه خوب برو ک موهات نسوزه.بقیه رو تجربه ندارم قربونت مانتو هم سلیقه ای هست

این تونرو من قبلا داشتم خیلی عالی بود الانم دوباره می‌خوام سفارش بدم

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

کرم دست الوئه ورا شون 

ادکلن ژک ساف نایت ویش 

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

بچه های ژل شستشوی خوب برای پوست من که حساس و التهابی هست بگین 😪😪از هر محصولی نمیتونم استفاده کنم یا پوسته پوسته میشه یا قرمز و خارش میگیره صورتم😢خیلی پوستم حساسه با اینکه چربم هست نسبتا

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
مام نیوا خوبه واقعا؟ من چند وقت پیش شون خریدم از حموم اومدم بیرون به زیربغلم زدم رفتم بیرون بعدش بو ...

شاید تاریخش گذشته یا قلابی بوده.اگ خیلی عرق میکنی ضد تعریق رکسونا عالیه.اخرین بار ۹۸ بود

مام نیوا خوبه واقعا؟ من چند وقت پیش شون خریدم از حموم اومدم بیرون به زیربغلم زدم رفتم بیرون بعدش بو ...

عجیبه اینو میگید

مام شون صورتی عالیه، من کنار هرکس نشستم گفته چی میزنی، یه جورایی بوی عطر میده

الان همه اطرافیانم شون میزنن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.