2777
2789
عنوان

پسرم مشکوک به برص(ویتیلیگو،پیسی)هست😭

| مشاهده متن کامل بحث + 25625 بازدید | 170 پست
نگرانی می دونم مادری، حق داری، اما ببین من سالهاست این بیماری از پوست وسط سینه ام شروع شده، دکتر رفت ...

من کلاس چهارم بودم روزانو چپ و راستم زد

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه به خیلی چیزا الرژی داره و نمیتونم همه چی بدم .ولی خیلی شدیده سردی بدنش  ،با اینکه سبک ...

سیاهدانه وعسل علاجشه 

فقط چون بچس باید ببری دکتر دوزش بگه روزی چقدر

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

من پشتم یه لکه افتاد بزرگتر شده بود سه سالی طول کشید لباسم پشتش باز بود الان تو فیلم عروسی داداشم هست اینقدر بزرگ شد وتابلو بود یه مدت فقط روش الکل از این زردا وبتادین کشیدم حتی حمام میرفتم رو لیفم بتادین میریختم کفش قرمز میشد میکشیدم پوستم از حمام اوندنی الکل یا بتادین میزدم خیلی مداومت کردم خوبه خوب شد الان اثری ازش نیست

آمپول هست راست میگه پوست یه دست میشه

نه عزیزم بعضیا میگن مال کمبود ویتامیناس و یه سری آمپول میدن پماد و کرم های دست ساز و پرتو درمانی که طی مصرف زیاد نتیجه میبینی و تا حدودی تقریبا زیاد جلو پیشرفت بعضی نقاط درگیر شده میگیره که اونم به سیستم بدن ربط داره 

باشه من غلط کردم ول کن خدا من گیر تو افتادم 

چته 

اگه ناراحتی تاپیک رو ترک کن

اصلا استارتر کوهدشتیه دروغگو

ما دوست دارم دروغ هاشو بخونیم

ول کن دیگه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
باشه من غلط کردم ول کن خدا من گیر تو افتادم 

مثل اینکه واقعا حالت خوش نیست 

حتی دروغ هم گفته ول کن فردای قیامت خودش جوابگو 

وسلام .

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
حتماً دکتر اطفال می برم

اطفال نبر سر درنمیارن ببر دکتر پوست ماهر 

من بچم شیش ماهگی دیدم بدنش زخم میشه بردم اطفاب دارو داد کل بدنش درگیر شد نگو بچم پسوریازیس داره 😔ودکتر نمیفهمه چند وقت درگیر شدم تا فهمیدم بیماریشو 

اگه تهرانی ببر بیمارستان رازی   خیلی خوبه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
2810