2777
2789
عنوان

پسرم مشکوک به برص(ویتیلیگو،پیسی)هست😭

| مشاهده متن کامل بحث + 25623 بازدید | 170 پست
پس اون خانوم راست میگفت بیچاره یه کلمه اولش اینو میگفتی تا ول کنه خب😐

عزیزم من اصلا ایشونو یادم نمیاد.

همینطور بی مقدمه و بدون بیا دلیل شروع کرد نوشت دروغگو.

اگه دلیلشو می گفت حتما توضیح می دادم

💔🖤
سلام عزیزم خواهش میکنم این کاری که میگم بکن انشالله خوب شد برای پدرم صلوات بفرست  من اطرافمون ...

میشه منم برم؟!از کلاس چهارم تو بدنم زده تا الان ک 38سالمه مامان دوتا بچه ام 

قیافم خیلی  جذابه دلم نمیخاد بیاد تو صورتم 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من چه که این شماره ی شوهر کیه؟؟ @نی_نی_یار_شب    

تعلیق شد

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
به دلیل توهین به کاربران...تعلیق شدن

ولی بیچاره راست میگفت 

استاتر کش داد ، همون اول میگفت اونم ول میکرد

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
میشه منم برم؟!از کلاس چهارم تو بدنم زده تا الان ک 38سالمه مامان دوتا بچه ام  قیافم خیلی   ...

بچه هاتونم گرفتن ؟؟

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
منم تگ کن لطفا 

باشه حتما

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️

من تو اینستا از چند نفر پرسیدم که طب سنتی داشتن 

میگفتن ماهی 5 میلیون باید بدی تا دارو بدیم 

ولی فک کنم اینا بفکر پول هستن 

اصلا اعتماد نکردم 

بعد یکی دیگه شون بدون هیچ پولی یسری دارو گف اینا را بگیر بخوره و بماله 

بعضیا اصلا وجدان ندارن 

یزدم عزیزم  قم بعیده بیام با اینکه ۱۰۰ تا فامیل دارم اونجا

اتفاقا یزد یکی هست میگن هندیه میگن داروهاش خیلی عالیه وگاهی میره هند 

گاهی یزده درسته ؟؟

من پشتم یه لکه افتاد بزرگتر شده بود سه سالی طول کشید لباسم پشتش باز بود الان تو فیلم عروسی داداشم هس ...

االکل و بتادین برا پیسی خوبه؟!بزنم؟

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
االکل و بتادین برا پیسی خوبه؟!بزنم؟

به خدا نمیدونم برای من که لک سفبد شد کم کم بزرگتر شد دکتر نرفتم که بدونم پیسیه یانه ولی خواهرم پرستار بوده دید گفت بتادین والکل بزن منم مداومت کردم خوب شد

سلام من  تاپیک تونو دیدم ولی گم کردمتاپیک م زدم براتون دوستم این بیماری رو داشت بعد یه پماد س ...

میشه به منم بگی ارزو دارم وقتی یکی میاد خونم جوراب نپوشم استین کوتاه بپوشم توروخدا ب منم بگو

2810