2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا یه لحظه بیایین فکر کنم با ایودی باردار شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7285 بازدید | 51 پست
خوشبحالت یکساله دارم زجر میکشم ولی خدا بهم بچه نداده  درسته ناخواسته بوده ولی بازم خوشبحالت که ...

وااااااییییی من الان میخواستم بگم تا الان کسی اینجا نگفته برو خداروشکر کن من خیلی وقته بچه میخوام ولی ندارم بذار من بگم  که شما گفتی🤗😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم حامله باشی فردا صبح دوباره تست بده  اگه حامله بودی دستگاه رو خواست در بیاره بهش بگو ک ...

اره حتما میزارم فردا...از سقط میترسم نه از عملش..از لحاظ معنویش....بدبختیم اینجاست از پارسال همه بهم گیر دادن دومی رو بیار من هی فاز برداشتم که نه تک فرزندی میخواییم یا نهایت نهایت ۱۰_۱۲سال بعد یکی دیگه میاریم...برا همین ایودی گذاشتم حالا اینطوری شد....مهم ترین دلیلم اینه که قصد محاجرت داریم  اما به هیچکی نگفتیم مث چی داریم کار میکنیم که له خواسته مون برسیم با این موضوع دور تر میشیم🤦🤦

خوشبحالت یکساله دارم زجر میکشم ولی خدا بهم بچه نداده  درسته ناخواسته بوده ولی بازم خوشبحالت که ...

نا امید نباش عزیزدلم به امید خدا شماهم یه نینی سالم و ناز خودتو خیلی زود بغل میگیری❤️

هدیه است.  من از خدا و و وجدانم میترسم  شاید کسی جام بود. مینداخت  ولی نگهش داشتم ...

😍 دختره یا پسر عزیزم ؟

منم از وجدانم میترسم واسه یه جمله که باعث ناراحتی کسی شده هفته ها خود خوری میکنم و خودمو لعنت میکنم چه برسه به این موضوع....نمیدونم بخدا حالا هم که هنوز مطمئن نیستم ببینم شاید کاذب شد....

😍 دختره یا پسر عزیزم ؟ منم از وجدانم میترسم واسه یه جمله که باعث ناراحتی کسی شده هفته ها خود خوری ...

پسر شد

حتی من میخواستم برا بچه دوم برم دو سال دیگه دکتر تغذیه بگیرم. ولی خدا خودش داد اونم وقتی نخواستم 

اولش خیلی ناراحت شدم. 

اما تو 2 ماهگی خونریزی جفت کردم نزدیک بود سقط شه.. آنقدر دعا کرذم. گریه کردم.. باورم نمیشد ولی نمیخواستم بمیره.. و از ته دلم میخواستم سالم باشه و. بعد دو ماه که خونریزی جفتم تموم شد و دو ماه استراحت مطلق بودم.. رفتم واسه چکاپ فهمیدم هم سالمه هم پسره.. از خوشحالی گریه کردم

اینارو مینویسم چون میدونم تو به شعار احتیاج نداری به تجربه احتیاج داری

من خودم شاغل هستم. مدرس هستم

یه جورایی کمک خرج همسرمم هستم. 

ممکنه با بچه دوم نتونم مثل قبل باشم

ولی بازم الان دیگه نمیخوام برگردم به 4 ماه قبل

از اومدنش خوشحالم

و خدایی که در این نزدیکی است❤️
پسر شد حتی من میخواستم برا بچه دوم برم دو سال دیگه دکتر تغذیه بگیرم. ولی خدا خودش داد اونم وقتی نخو ...

وای چقدر خوب😍😍

من چون تازه بعد از هزارتا مشکلات بدبختی داشتم یه کاری برای خودم شروع میکردم مطمئنن همه چی بهم میخوره...بازم هرچی صلاح باشه ...خدا بهتر میدونه❤️

واییی منم ایودی دارم نترسون منو من بچه نمیخاااااتااام همین یدونه سلامت باشه و عاقبت بخیر دیگ تا اخر عمر بسمه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...