2777
2789
عنوان

سه تا جوون سه تا حجله

4169 بازدید | 18 پست
بچه های محلمون بودن ...

دوتا ماشین شدن رفتن شمال ، ظاهرا بندر انزلی...

دوتاشون داشتن غرق میشدن دوتای دیگه رفتن کمکشون...

همه جوونای محل سیاه پوشن ، خدای من دل من تاب نداره چه برسه به خانواده هاشون...

لطفا براشون یه فاتحه بخونید.
"همسرم" حتی وقتی پیشمی دلم برات تنگ میشه باز .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتشون کنه
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
خدا رحمتشون کنه
من نمی دونم چرا تا آب می بینیم فکر امنتیتش ، جونمون ، جوونیمون وخانواده هامون رو نمی کنیم
خدا به پدر و مادرشون صبر بده
چه " بی حساب " می بخشی و چه " با حساب " تسبیح ات می گویم ! (الله اکبر 34مرتبه ، الحمدلله 33مرتبه ، سبحان الله 33 مرتبه )

آره مال تهران بودن از محله های جنوب شرق

از دیشب که اینهمه حجله دیدم حالم خرابه تازه دوستاشون رو که میبینم بدتر میشم هرکدوم تو یه کوچه گوشه یه دیوار

زانوی غم بغل گرفتن یا گریه میکنن

خدا به خانواده هاشون رحم کنه.....
"همسرم" حتی وقتی پیشمی دلم برات تنگ میشه باز .....
ای وای :(
روحشون شاد
مدلهای عکس اتلیه ای من: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=858963&PageNumber=1 مدلهای تقویم: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1596169&postID=60779012 اگه تقویم یا عکس اتلیه ای برای کوچولوتون میخواین به این لینکا سر بزنید[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_15.gif[/smiley][smiley]s/sm_50.gif[/smiley] ایمیلم: lovelyphoto2014@gmail.com
من که این قدر از دریای خزر خاطره بد دارم که حالم از هرچی دریااااست به هم میخوره
تازه من فروردین بابلسر بودم لبه ساحل فقط تو فاصله ده متر 7-8 تا سرنگ افتاده بود

خیلی سخته خیلی ولی خوبه پیداشون کردن از همه بدتر اینکه کسی چشم به دریا دوخته باشه
خدایا جوونها تفریح ندارن باید برن توی دریای کثیف بدون حفاظ و ایمنی این بلاها رو سر خودشون بیارن