🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه نزدیک میشه تا منو بغل کنه از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره چشمامو بستم از کنارش رد شدم چشماشو بسته تا نبینه بد شدم هرکاری میکنم ازم نمیگذره حسی که بین ماست از عشق بیشتره.... با خوشحالی دیگران خوشحال شو! نوبت توهم میرسه😘😉 میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ازاونا الان همه جا هستن اهمیت نده باتو کاری نداره الان به همه اینجوری نگاه میکنن
هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
اگر ... باشه منظورتو درست فهمیده باشم اونام جزو طبیعتن ولی سعی کن زیاد تو حال منفی نباشی دربارشون کنجکاوی نکنی پیگیر نشی فیلم ترسناک نبینی چون اثرات غیر ارگانیک بد میتونه داشته باشه چون بعضی فیلما نمادای بدی دارن بعد اتفاق خاصی افتاده این روزا ک بعدش این بشه