2777
2789
عنوان

مامان های ناز نی نی های مهر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 402258 بازدید | 89129 پست
زنم زنگ زده دادو فریااااااااد میگه خاااک تو سرت آشغاال من مگه واست کم گذشتم؟دلت به حآله اون طفل معصوممون نسوخت؟چرا این کارو کردی...؟ منو میگی ۳تا سکته رو رد کردم،بعدش خندیدو گفت: الکی مثلا بهم خیانت کردی به خدا یه لحظه فک کردم همه چیرو فهمیده
هیچی بابا🤧
مردم چه پرررو شدنااااااا....ߘՊ . . . . . . . . . . . . . . . . . .. ...امروز تو تاکسی پسره بغل دستم نشسته بود یهو دستمو گرفت برگشتم چپ چپ نگاش میکنم ...میگه الکی مثلا ما زن و شوهریم!!!!!!. . . . . منم ولش نکردم بردمش خرید گفتم الکی انگارداری واسه خانومت کادو ولنتاین میخری
هیچی بابا🤧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز درد خاصی ندارم. سینه هام آنچنان درد نداره.کمه کم. اشتهام کم شده. خسته م حسابیییییی. ترشح هم دارم. من نمیدونم چرو تهوع نگرفتم الان هفته 6 هستم والووووو.
خدای مهربونم به همه اونایی که منتظر نی نی هستن هرچه سریعتر نی نی بده. اللهم صل علی محمدوآل محمد...
مامانای گل اونایی که خرید لباس و سیسمونی دارید یه آدمه خوب و منصف پیدا کردم من که رازی هستم از قیمتاش و جنساش گفتم به شماها بگم الکی نرین گرون بخرین.قیمتها رو دیدین و خرید کردین و راضی بودین واسه من و نینیم دعا کنین.خداییی قیمت ارزون و مفت جنساش عالییییی. اسمش مامان ویهان تو وایبر هم هست همه جوره خدایی راهنمایتون میکنه موقع خرید.وایبر و تماس و پیام با این شمارش تماس بگیرین09213877073
خدایاشکرکه دونیمه راکامل کردی.همسرم عاشقتم واین عشق رامدیون تک تک خوبیهایت هستم