2777
2789
قدو وزن هر بچه متفاوته و بستگی به مسائل مختلف داره _ شما با نمودار کارت واکسن بسنج اگه رشدش خوبه نگران نباش _ دختر من چهار ماهگی 7400 بود
فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من بچم بزرگ شده ولی ازاونجایی که چهار ماه و بیست روز خوابید بیمارستان وزنش یادمه نه و نیم بود بعدیه هفته بچم اب شد هشت و هشتصد شیر خشکی بود ، و پرستارا هم دعوام میکردن چرا تپله نمیتونن رگ بگیرن الان دیگه معمولی شده ، سه سالو نیم ، هجده کیلو ، قد ١٠٤
https://t.me/joinchat/AAAAAD99H00YmA0Ztg-6eA
اینقدر خودتو اذیت نکن،تو ٤ ماهکی به خاطره شیطنت بجه ها وزنشون بالا نمیره،البته یه سریاشون،وزن زمان تولدش جقدر بود؟دختر من ٣١٠٠،بزرک میشن،خوب و سلامت،اصلا ناراحت نباش
فقط آراااااامش
نا امیدم نکن جان خدا بیامرزه مامانبزرگه منو میگفت خورنه که گردنه ! منظورش به گردن کلفتا بودکه از خوردن زیاد اون هیکلشونه خخخخخخ من جون شیر خشکیبودبچه هه هردوساعت ١٨٠ سی سی میدادم شیر مادر ، نمیدونمچجوری میشه اندازه گرفت چقدر خورد ولی خودت غذاهای چرب بخور اگه شیر مادریه بچت کله پاچه خیلیخوبه دو باردرهفته روحتمیبخور بعداز پنج ماهگیهم فرنی برنج با شیر بهش بده حریره ،، به علیمن نمیساخت ، الرژیبه بادومداشت کلابچپون توشیکش خخخخخخ الان باید بوزن بگیره خواهر ازهشت ماهگیکخ دندون دربیاره تازه اوللاغر شده بعدشم سعی درراه افتادن میکنن یازده تا پونزده ماهگی بعدشم مثه بزغاله میدوئن ننه هاهم دنبالشون هیجیدیگه وزن گیری میشه یه رویاواسه مادر سعی کن تاراه نیفتاده وزنشو بالا ببری
https://t.me/joinchat/AAAAAD99H00YmA0Ztg-6eA
2810