2777
2789
عنوان

طلاق پدر و مادر تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 35 پست

عزیزم سکه رو نمیتونه ۸۰۰ تا بگیره دادگاه میگه فقط ۱۱۴ سکه 

بعدش سکه رو قسط بندی میکنن و ۸ ماه یه سکه میده و اون آقا میتونه شکایت کنه که از خونه بیرونش کرده اگه خونه به اسم آقا باشه

ولی بنظرم ادامه دادن این زندگی جالب نیس

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
عزیزم سکه رو نمیتونه ۸۰۰ تا بگیره دادگاه میگه فقط ۱۱۴ سکه  بعدش سکه رو قسط بندی میکنن و ۸ ماه ...

الان بچه ها چی میشن ؟

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تا ۷ سالگی پیش مادرن ولی بعد از اون سن قاضی ازشون میپرسه که میخواین پیش کی باشین خودشون تصمیم ...

مطمعنی 8 ماه یک سکه پدر هیچی نداره جز داروخانه 

مادر میتونه داروخانه رو بخواد ؟ داروخانه حدود 4 میلیارده

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
مطمعنی 8 ماه یک سکه پدر هیچی نداره جز داروخانه  مادر میتونه داروخانه رو بخواد ؟ داروخانه حدود ...

بله میتونه مصادره کنه اگه بع اسم آقا باشه . میتونه حقوقشو ماشینشو خونه حتی کارت ملی سیم کارت یا میتونه ممنوع خروجشم کنه

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠

فقط امضاتون

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌