2777
2789
عنوان

طلاق پدر و مادر تورو خدا بیاین

582 بازدید | 35 پست

دوستم همسن منه و یک خواهر 11 ساله داره مامانش پرستاره و 1 میلیارد به پدر دوست داده و در خرید داروخانه شریک شده و با نوشتاری ثبت شده که در خرید داروخانه شریکن ..

پدرش قبلا کارمند بوده الان مرخصی بدون حقوق گرفته و با داروخانه اش سر و کله میزنه هیچی جز داروخانه که موسس هست به نامش نیست 

مامانش هم نفقه 800 سکه به روز داره فکر کنم عین المطالبه هست 

میخوان طلاق بگیرن مامانش باباشو از خونه بیرون کرده الان یه راهی هست که دادگاه سکه کمی بگیره ؟ 

دلیل جدایی شکاک بودن مادر نسبت به پدر

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دم مادرِ گرم 🤣🤣🤣🤣 نی نی سایتی ها شما چرا اینجوری نیستین رسما طرف رو با لباس تنش میخواد راهی کن ...

نفهمیدم  

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

اگه عندالاستطاعه بود دادگاه طبق اموالی که همسر داره حکم صادر می‌کرد ولی برای کسایی که صد و چهارده به بالاس حکم به صد و چهارده میدن مازاد اون هم طبق اموالی که همسر داره اگه نداشته باشه همون ۱۱۴

شک به چی داره؟

مثلا یه 10 دقیقه دیر بیاد زنه دیوونه میشه 

اگه عندالاستطاعه بود دادگاه طبق اموالی که همسر داره حکم صادر می‌کرد ولی برای کسایی که صد و چهارده به ...

گلم مهریه من عندالاستطاعست.‌میتونم عندالامطالبش کنم؟ کجا بایددمراجعه کنم؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اگه عندالاستطاعه بود دادگاه طبق اموالی که همسر داره حکم صادر می‌کرد ولی برای کسایی که صد و چهارده به ...

نه هیچی نداره حتی ماشین اگه داروخانه رو به اسم بچه اش بزنه میتونه 114 تا بگیره

هیچی اینجور‌که بوش میاد همون سهم داروخونه هم باید تقدیم کنه و بره اقای پدر 😅 

قراره داروخانه رو به اسم دخترش بزنه تا نتونه مهریه بده

دادگاه بچه هارو به کی میده ؟

مامانش پرستاره به بچه هم از حقوقش بهش میرسه ؟

نه هیچی نداره حتی ماشین اگه داروخانه رو به اسم بچه اش بزنه میتونه 114 تا بگیره

ببین عزیزم این میشه فرار از دین ،تو دادگاه اثبات بشه حتی بچه ش هم میگیرن و خود شوهرش چون مهریه جزو دیون هس حتی زن بمیره یا مرد باید اول مهریه زن و بدهی ها حساب میکنن بعد میرم سر تقسیم ارث

مثلا یه 10 دقیقه دیر بیاد زنه دیوونه میشه 

مطمئنا یه چیزی پیش اومده که مادرش مشکوک شده، حتما دوستت در جریان نیست. من دارم کثافت کاری شوهرمو تحمل میکنم که دخترم بزرگتر شه جداشم. یعنی دخترمم قراره اینجوری فک کنه در مورد من؟ غصم شد