2777
2789
عه چرا

خیلیی ساده ای 

خیلییی 

واسه سرگرمی میخادت 

خودتو کوچیک نکن 

پسری دختری رو بخاد 

جرات داشته باشه بدون اینکه به خوده دختره بگه خانوادش با خانواده دختره درمیان میزاره و میره خاستگاری

🙂🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیی ساده ای  خیلییی  واسه سرگرمی میخادت  خودتو کوچیک نکن  پسری دختری رو بخ ...

وا😐

قبول دارم نباید به حرف این آقا اعتماد کنه و ممکنه همینجوری وعده ازدواج داده باشه ولی دوره اینکه پسر قبل اینکه به دختر بگه میاد خاستگاری اینا گذشته هرچند هنوز ازدواجای سنتی هستن ولی کمتر شده 

خیلیی ساده ای  خیلییی  واسه سرگرمی میخادت  خودتو کوچیک نکن  پسری دختری رو بخ ...

سنم کمه ۲..۳سالدیگ میاد خاستگاری اصنم بیرون باهاش نمیرم مجازیه

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓
وا😐 قبول دارم نباید به حرف این آقا اعتماد کنه و ممکنه همینجوری وعده ازدواج داده باشه ولی دوره اینک ...

دو سه روز قبل خاستگاری آره اوکیه 

ولی دوستی رو نمیپسندم چون نگیرن گول میزنن

🙂🙃
سنم کمه ۲..۳سالدیگ میاد خاستگاری اصنم بیرون باهاش نمیرم مجازیه

عزیزم اینکه هنوز حتی بیرونم نرفتین حرف ازدواج زدین یکم دور از ذهنه هرکس بگه میام خاستگاری نمیاد البته ممکنم هست واقعا دوست داشته باشه و به حرفش عمل کنه ولی خیلی رو این حرف اعتماد نکن 

چندوقته باهمین؟ 

اره  یه شهر دیگس  گفته ازدواج کنیم‌میاد شهر ما  ولی وضع مالیش فعلن اوکی نیس معلمه&nb ...

کل تاپیکارو خوندم الان 

ببین ب نظرم بعد۲ماه رابطه وقتی هنوز شناختی از هم ندارین حرف ازدواج خییییلی زوده و مشخصه ک رو هواس این حرف

باوجود این ک هنوز ی بارم همو ندیدین از هم دورین 

غیر ممکن نیس اما امکانشم خیلی کمه

متاسفانه پسرا ضعف ما دخترارو میدونن و با حرف ازدواج مارو خام میکنن مام ک اهل رویابافی تا بچه دارشدنمونم باهمون طرف تصور میکنیم ولی اون پسر فقط ی حرف زده ممکنه ب پشتوانه اون حرف سواستفاده هم بکنه ک بازاینجا راهتون دوره نمیتونه خداروشکر

من چن سال تو رابطه بودم دقیقا همین شکلی از همون اول قول ازدواج داد هیچی نداشت اخرشم اومد خواستگاری ولی باز ب حرف خانوادش موند و ولم کرد رفت این وسط فقط من سوختم