2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته بیاید فیلم

732 بازدید | 27 پست

بیاید یه کم حرف بزنیم حوصلم پوکید

یه فیلم از دخترم میزارم صد بار ازش گرفتم تا اینجا اروم نشسته

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

https://uupload.ir/view/۲۰۲۳۰۱۰۲_۱۶۱۷۲۷_0228.mp4/

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

💃💃💃💃💃💃💃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جونم😂❤️

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
2805
عزیزم سه تا بچه داری همیشه پروفایلتونو میبینم ناخودآگاه لبخند میاد به لبام خدا حفظشون کنه براتون

۴تا دارم😁😁😁

سه تا اولی بزرگن

این ته تغاریه کوچولو هس😆

ماشالا بهش نمیدونم چرا همیشه تصورمیکردم س تا پسر دارین

😁😁😁😁

اتفاقا برعکس ۳تا دختر یه دونه پسر

۴تا دارم😁😁😁 سه تا اولی بزرگن این ته تغاریه کوچولو هس😆

واقعا 🥺چه باحال خودتون خواستین ۴تا اخه کمتر کسی بیشتر از دوتا می‌خواد 

منم شوهرم مشکل نداشت ۴تا هم میاوردم انقدر بچه زیاد دوست دارم😍😂 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
واقعا 🥺چه باحال خودتون خواستین ۴تا اخه کمتر کسی بیشتر از دوتا می‌خواد  منم شوهرم مشکل نداشت ۴ ...

😊😊

شوهرم یکی میخواست به اصرار من دومی رو اوردیم سومی و چهارمی هم خداخواسته بودن

به نظرم دوتا کافیه ۴تا خیلی سخته از نظر مالی برامون سخته

2810