2777
2789
عنوان

بخش موبایل نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 13727 بازدید | 357 پست
سلام. من امروز یه کم با ورژن جدید مشکل پیدا کردم مثلا اگه توی یه تاپیک لینکی از تاپیک دیگه گذاشته باشن روش که کلیک می کنم من رو می بره تو صفحه اصلی به جای اینکه برم تو تاپیک مورد نظر.
زندگی کنید برای رویاهایی که منتظر حقیقی شدن به دست شما هستند. شما فرصتی برای بودن دارید. پس ساکت ننشینید. بگذارید همه بدانند که شما با تمام توانایی ها و کاستی ها شاهکار زندگی خودتانید. کافی است لحظات گذشته را رها کرده و برای ثانیه های آینده زندگی کنید. چون رویاهایتان آنجاست و شما فقط و فقط یکبار فرصت زندگی کردن دارید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقای زاهد این نسخه موبایل خیلی داغونه اون علامت مانیتورو میزنی میره تو نسخه قبلی اما قسمن تبادل نظرو میزنی دوباره میره تو نسخه موبایل یعنی فقط صفحه اصلی رو نسخه قبلی میاره لطفا درستش کنین
سلام اقای زاهد خسته نباشید. ورژن جدید موبایل عالیه فقط کاش اخرین ارسال رونشون بده چون بعضی تاپیکها صد صفحه به بالاهستن که یا باید سه تا سه تا بریم جلو یا همینطوری یه شماره صفحه بزنیم. جز این موضوع بقیه اش عالیه
من اصلا از این ورژن جدید خوشم نمیاد.
پسر من از تبلیغات کنار صفحه سایت خیلی خوشش میاد چون عکس بچه های کوچیک تند تند جابه جا میشد.
خواهشا امکان انتخاب ورژن به عهده خودمون بذارید.
ما همون قبلی بیشتر دوست داریم.
من با وایرلس هم میام سرعت هیچکدوم برام فرقی نکرده.
و اما معایبش:
* تاریخ عضویت بقیه کاربرا و خودمون نمیبینیم
چون تعداد کاربرا با اسم مشابه فراوونه یه راه شناسایی دوستامون از همین راه بود
* آخرین ارسالی ها رو خیلی محدود مشاهده میکنیم
در ورژن قبلی به همه ارسالی ها دسترسی داشتیم ولی الان باید بخش مربوطه باز کنیم تا ببینیم کسی پست گذاشته یا خیر
* به مباحث مورد علاقه دسترسی نداریم
* هرچی تبادل نظر تو گوگل میزنیم برای ما ورژن جدید میاد و اصلااااا به وررن قبلی دسترسی نداریم
* انتخاب شکلک ها برای من که صفحه موبایلم کوچک است واقعا سخت درحالیکه با ورژن قبلی میشد بزرگنمایی کرد

بازم اگه مطلبی خاطرم اومد ذکر میکنم حتما
پدرم رفت و از رفتنش عجیب دلتنگم. پدرم رفت و من ماندم و یتیمی و تنهایی
تروخداااا ورژن قدیمیو بزارین اح من دگ دیوونه شدم تاپیکامو گم کردم تو گوگلم سرچ میکنم موضوعاتو تو سایت بالا نمیاره
لبخند بزن بدون انتظار پاسخی از دنیا، و بدان روزی دنیا آنقدر شرمنده تو خواهد شد که بجای پاسخ به لبخندهایت به تمام سازهایت خواهد رقصید😊😊🙈❤