2777
2789
عنوان

کانال نی نی سایت در شبکه تلگرام افتتاح شد

| مشاهده متن کامل بحث + 84118 بازدید | 212 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرید عزیز اینو ninisite تو قسمت سرچ تلگ رام وارد کن میاره خودش بعد روش کلیک کن عکس گذاشتم ببینید اونجایی که فلش کشیدم رو کلیک کنید http://www.axgig.com/images/94634459434570881510.jpg
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
محیای عزیز با عکس برات توضیح دادم ببین
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نمیشه ی گروه تلگرام تشکیل بدید این جوری همه با هم دز ارتباطت هستند
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
محیای عزیز پیدا کردی؟
2810