2777
2789
نانا جون برای بچه دبستانی یاد کرفتن فحشای رکیک خیلی زوده بالاخره اجتماع همه چیز رو بهشون یاد میده مثلا توی مدرسه ای که نزدیک خونه ما بود وبچه سرایدار خود مدرسه هم اونجا بود به بچه ها گفته بود مادر ج....ه همه بچه ها یاد گرفته بودن و به همدیگه میگفتن وقتی این موضوع رو دیدم پسرم رو ازپیش دبستانی گذاشتم غیر انتفاعی الان روی کامپیوتر زبان و رباتیک هم در حد سنش مسلطه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کاملا با صنم جون مخالفم. من همسرم و خواهر برادراش هم غیر انتفاعی بودم و همه دارن تو معتبرترین دانشگاه ها درس مسخونن که خودشون میگن تو دولتی امکانش کم بود. امکانات این مدارس زیاده و بچه راحت و بی دغدغه درس میخونه. منم برادر تو 3ومین مدرسه تو تهراته و تا 8 شب تو مدرسه است وقتی هم میاد کلی میخونه. الان هم 2وم دبیرستانه.
انجل جون راست میگی....ولی بدیش اینهه که من همین فحش رو از زبون دختر!!!!!! 4 ساله همسایه که باباش مهندسه و مامانش هم معلم شنیدم!!!! ولی به قول تو تو مدرسه دولتی این اختمالات بالاتر میره و کتمان این مسئله هم غیر ممکنه!
عزیزم این انتخاب کاملا بستگی به خود ادم داره وشخصیه اون بچه 4 ساله که کارش از بیخ ایراد داشته ولی تعدادشون کمه اما تجربه خودمو گفتم که کامل راضیم امیدوارم به دردتون بخوره
فسقلی جون..البته مدارس غیرانتفاعی معروف تقریبن همینند. ولی میدونی من اینو از خانومی که دخترش مهدوی میرفت شنیدم که از توقعات زیادی دخترش ناراضی بود. میگفت بعد مدرسه باز مجبور شده برای بچه معلم موسیقی و زبان بگیره! البته بچه خنگ و شری نداره ها!
این که بچه ادم توقعش داشتن معلم باشه که عاااااااااااااااااااالیییییییییییییه اما لوس کردن بچه کاملا به تربیت خودمون توی 6 سال اول ربط داره و نباید از گردن خودمون باز کنیم وبندازیم گردن مدرسه متاسفانه بچه سالاری زیاد شده
نه نانا جان جدیداً من دور و برم هرکی رو می شناسم می ره غیرانتفاعی :)
اصلاً یه نمونه هم دولتی ندیدم
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
مرسی انجل جون.....نه توقع بچه معلم نبوده...سفر اروپا به جای دوبی و ترکیه و... و ماشین ب.ام. و به جای مزدا که مامانش داره و.....این چیزها... میدونی اینکه بچه در وی باشه که مدام احساس کنه بقیه ازش بالاترند خطرناکه...البته موافقم...تربیت بچه خیلی مهمه...ولی محیطی که توش آموزش میبینه موثر نیست؟

من خودم در آموزش و پرورش مشغولم . معمولا بهترین دبیران آموزش و پرورش مخصوصا در ابتدایی در مدارس دولتی هستند به ویژه مدارس شاهد و نمونه مشارکتی و نمونه دولتی . معلمین مدارس غیرانتفاعی معمولا نیروی آزاد هستند و خوب بلدند چه طوری کارنامه رو دست اولیاء بدن که آخر سال دوباره راضی برن خونه و پولشونو سال بعد به همین غیرانتفاعی اختصاص بدن .به ویژه الان که مقطع ابتدایی توصیفی هم شده . اما از حق نباید گذشت که تعداد معدودی از مدارس غیرانتفاعی سطح بالایی دارند که اونم ثبت نامش برای هرکسی امکان پذیر نیست .

چقدر راحت به بعضی از قشرها توهین می کنید . دختر سرایدار مدرسه ما تو مدرسه نمونه است چه درسی چه اخلاقی . تو هر قشری استثناء وجود داره . من به شخصه ترجیح می دم بچم حرف زشت یاد بگیره تا کنار کسانی بشینه که صبح تا شب ماهواره تو خونشون جلو بچه روشنه و بچه هاشون میان مدرسه برای هم تعریف می کنند ...یا گوشی های موبایلشون رو به هم نشون می دن . مدارسی که اگه کسی رو به خاطر این جور مسائل بیرون کنند پول هنگفتی رو از دست می دن بنابراین اصلا اخراجی در کار نیست و شما مجبوری اون شاگرد رو تا آخر سال کنار بچه ات تحمل کنی . تو هر قشری این جور تربیت ها هست ...