2777
2789
عنوان

دست میزنم میمیرم از درد توروخدا راهنمایی کنید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 92 پست
گلم ول کن من حالم بد میشه حوصله ندارم حف بزنم چه برسه یه ساعت جواب کامنت بدم حالشون خوبه در صورت وخی ...

چرا یک ثانیه فکر کردم شوهرشون هستی😁

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه
کجات درد میکنه عزیزم وا خب بگو حالم بده یعنی چی دکتر نمیبره

سمت راست زیر نافم روی شکمم 

سمت چپ هم تیر میکسه

خدا یار باشد دشمن هزار باشد  خدایا تا عید 1402باردار بشم خدایا عیدی من بچم باشه از طرف خودت💋❣💓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم زندگی شخصی خودته همسرته باهاش زندگی کردی اما بنظر من جدا شو...مردی ک عصبی بشه بخواد ب وسا ...

پدر مادرم فرسنگها ازم دورن 

غریبم خودم برای همه چی خرج میکنه اگه بگم ۲ ۳ میلیون بده لباس بخرم میده ولی هزار تومن نمیده برم دکترم برا خودشم اونجوریه بفهمه هم رفتم دکتر دعوام میکنه میگه دکتر رفتن دوس داری

خدا یار باشد دشمن هزار باشد  خدایا تا عید 1402باردار بشم خدایا عیدی من بچم باشه از طرف خودت💋❣💓
سمت راست زیر نافم روی شکمم  سمت چپ هم تیر میکسه

خانم زنگ برن 115.

اگر اپاندیس نباسه،ممکنه کیستت ترکیده باشه. تو دو ماهه پریود نشدی. دکنر نرفتی .

والا الانم بعید میدونم جرات کنی زنگ بز نی اورژانش

نه من از بی خیالی همسرت هم بسیار متعجبم هم متأسف هر چی باشه شما امانتی دستش

چون میدونه غریبم اینجوری میکنه میدوونم

خانم زنگ برن 115. اگر اپاندیس نباسه،ممکنه کیستت ترکیده باشه. تو دو ماهه پریود نشدی. دکنر نرفتی . و ...

کیست دارم ۲۷ میلی متری

کیست دارم ۲۷ میلی متری

خوابم میاد دارم میخوابم اگه ترکید  و مردم حلالم کنید 

واقعا راضی ام به مرگ خودم تا به زندگی با مردی ک حالمم نمپرسه

گلم ول کن من حالم بد میشه حوصله ندارم حف بزنم چه برسه یه ساعت جواب کامنت بدم حالشون خوبه در صورت وخی ...

اگه سرکاری باشه خودش جواب خدا رو میده من کاری ندارم. براساس وظیفه انسانی و پزشکیم خودم رو موظف میدونم راهنماییش کنم

چیشدی؟ 

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
2810