تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه انواع گروه هاي غذایی شامل نان و غلات، سبـــزي هـا و
میوه ها، شیر و لبنیات، گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها، چربیها و روغن ها استفاده کنند.
- در وعده صبحانه از غذاهاي پر انرژي مثل عسل، مربا و کره استفاده کنند.
- در میان وعده ها از بیسکویت، کیک، شیرینی، شیر، بستنی، کلوچه، نان و پنیـر و خرمـا، سـیب
زمینی پخته، میوه هاي تازه و خشک و انواع مغزها )بادام، گردو، پسته، فندق( استفاده کنند.
- از گروه نان و غلات )نان، برنج و ماکارونی( بیشتر استفاده کنند.
- در تهیه سالادها، از روغن هاي مایع نباتی مثل روغن زیتون استفاده کنند.
- سبزي خوردن و میوه زیتون در کنار غذا مصرف کنند.
- جهت تحریک اشتها، از انواع چاشنی ها در تهیه غذاها استفاده کنند
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید