سلام
هنگامی كه افراد انعطاف پذيری مناسبی برای ايجاد يک رابطه مناسب نداشته باشند در بحث خانوادگی از راهكارهای نسنجيده ای مانند: پرخاشگری،تلخ حرف زدن و یا کتک زدن و … استفاده می كنند و بروز چنين رفتارهايی مشكلات زندگی آنها را دو چندان خواهد كرد
با توجه به اینکه همسر شما در کنترل هیجاناتش ضعیف است پس شما سعی نمایید عجولانه عمل نكنيد و سریع واکنش نشان ندهید.
حداقل برای حفظ حرمت و احترام به خودتان در لحظه عصبانيت با همسرتان يكی به دو نكنيد.
مطمئن باشيد جواب های بدون فكری كه در آن لحظه به او مي دهيد به شما آسيب خواهد زد. سعی كنيد هيچ ردی از عصبانيت تان به جا نگذاريد كه بعداً عليه تان استفاده شود. اگر نمی توانيد برای بيشتر فكر كردن چند روز صبر كنيد، حداقل چند ساعتی سكوت كنيد و روال طبيعی زندگيتان را طی كنيد تا تصميم بهتری بگيريد.
مشكلات ميان زوج ها گاه پيچيده و چند بعدی است برای همين نبايد انتظار داشت خيلی سريع حل شوند. بايد بدانيد يک مشكل ممكن است در چند ثانيه رقم بخورد اما حل آن به چند هفته و چند ماه زمان نياز داشته باشد. به خودتان و همسرتان زمان بدهيد. اين جمله را با خود تكرار كنيد كه «زمان می تواند شديدترين عصبانيت ها را آرام كند.» هيچ مشكلی هم در كوتاه مدت حل نمی شود.
گاهی اوقات تنها گذاشتن همسرمان بعد و در زمان از جر و بحث (به اصطلاح روانشناسان به غار خود فرو رفتن) در آرام كردن اوضاع مفيد است، یعنی در زمانی که او عصبانی میشود شما فقط سکوت کنید ..موقع تنش و درگیری شما می توانید موقعیت را ترک کنید تا زمانی که هر دو آرامتر شوید و تصمیم بگیرید که هیچ فشاری به دیگری وارد نکنید.
این روش زمانی کاربرد دارد که شما نتوانید یک مکالمه مؤثر داشته باشید و به هیچ روشی اوضاع را آرام کنید . عقب نشینی در زمانی که دعوا رخ می دهد، کاملا مؤثر است.
برای انجام این شیوه به حرف صحبت طرف مقابل گوش بدهید و مسأله را از منظر او تماشا کنید. هنگام نشان دادن واکنش نیز صدایتان را پایین بیاورید تا طرف مقابل شما نیز با دیدن آرامشتان ، آرام شود و به حرفتان گوش بدهد.
وقتی با همسرتان حرف میزنید حرف زدنی سالم، بدون طعنه، کنایه، توهین، تحقیر و قضاوت.
و در آخر اگر به موارد فوق عمل کنید روابط شما و همسرتان از خشم آسیبی نخواهد دید.
تجربه شما
اولین نفری باشید که نظر میدهید